Agaa swietna fotka
a my tez sie wybieramy do grecji we wrzesniu prawdopodobnie hihi ale myslismy leciec bez lelka ale to jeszcze moze ulec zmianie hihi mnie kreca Ateny. wiec chcialabym pojechac na jakis polwysep skad mozna udac sie tam... hmmm ale jeszcze sie nie orientowalam co i jak
dla kubusia
ula dla pawelka
aniu fajne foteczki
anulaf a tej torbie do noszenia malej jest wygpdnie? ja uzywalam cos podobnego.. jak dla mnie kicha
teraz w chuscie jest rewelka
a foteczki wesole sloneczne.. jaka masz mala ksiezniczke
violu nie dziwie ci sie ze unikasz lekarza
w uk nie daja ntybiotykow a moja lekarka ku%$#$$ juz dwa razy lelkowi na gardelko zapodala.. a nie zauwazyla przy tym ze zabek mu sie pojawil .... wiec teraz jak ognia boje sie do niej chodzic wrrrrr
ja stosowalam na gardelko tantum verde, poza tym smarowalam lelkowi plecki i klatke piersiawa vick vaporub, na kaszel syropek
lelek przy pierwszej infekcji nie mial w ogole goraczki i mial swietny samopoczucie wiec z zalem dalam mu antybiotyk
wrrrrr
mam nadzieje ze u was obejdzie sie bez
drugim razem czekalam 2 ddni i potem zalowalam bo strasznie sie rozkaszlal, charczalo mu plucach brrrr i znow infekcja gardlaa... i zebol wtedy sie pojawil . masakra!!! aha jak kaszel nie przichodzil i charczal to dalwalam deflegmin z kropelkach
zdrowka dla was
a ja uciekam na obiad i jedziemy do tescciow
nie chce mi sie
ale pogoda dzisiaj taka ze masakra
leje od rana
miala byc procesja z lelkieem. i dzwonienie dzwoneczkami
potem grill na dzialce..
a tu nonono!!!
do wieczora papa