My juz po przyjeciu u siostry i w tarkcie @,wiec drugiej dzidzi nie bedzie
na razie,ale przeciez wszystko przed Wami!
Dziewczyny... pomocy... nauczyłam się jeść na noc!! Przed snem jestem głodna jak wilk, a już nie pamiętam kiedy jadałam kolacje
nareszcie znam tajemnice Twojej szczuplej sylwetki i Ty mi piszesz,ze bylas na diecie wysokokalorycznej,ja rozumiem,ze zdarza Ci sie jesc rzeczy bogate w skaldniki odzywcze,ale chyba biorac pod uwage ilosc to i tak byla to niskokaloryczna dieta jak poczelas Julcie!

Ja z kolacji ciagle nie umiem zrezygnowac i jem ja o przerazajaco poznej porze

i jak byc szczupla z tak slaba wola?A jak bylam w ciazy to budzilam sie z wilczym apetatem nawet o 3 w nocy i robilam sobie kolacjo-sniadanie.
[ Dodano: 2008-05-22, 00:15 ]
agi, a jak tam Twoja coreczka,bo tez pisalas,ze dopada ja katar i byla goraczka.A jaka wizyte przelozylas?Kontrolna u lekarza,bo jakos nie doczytalam chyba przez te problemy z TT,mi tez pozeralo posty jak juz laskawie wpuscilo
[ Dodano: 2008-05-22, 00:22 ]
Dziekujemy za zyczenia zdrowia,mojej mamie sie poprawilo,bo okazalo sie,ze to ja mame o malo nie wykonczylam

Otoz ja nie pije kawy prawie wcale,a moja mama to kawiarka ale lubi kawe tylko tzw po polsku czyli parzona i robi ja z TRZECH lyzeczek kawy.A ja mam tylko wprawe w robieniu kawy w ekspresie i mam taka miarke w puszce z kawa i tej miarki dawalam mamie trzy do kubka i zalewalam a okazalo sie,ze ta moja miarka to dwie lyzeczki,czyli robilam kawe z szesciu-chyba kazdemu cisnienia skoczyloby po takiej siekierze a nie kawie.Na szczescie sprawa wyjasniona.
Antos biedny ciagle z mega katarem i kaszlem.To nasze pierwsze chorowanie,wiec przezywam strasznie te jego meczarnie.Nie pozwala noska czyscic,koszmar!!!Powinno byc tak,ze dzieci wcale nie choruja,bo serca mamom pekaja jak na to patrza.
Wszystkim chorujacym zdroweczka!
[ Dodano: 2008-05-22, 00:23 ]
No i mnie katar dopada,chyba to jakis zarazliwe paskudztwo!