Kocura miłej zabawy i już dziś życzę wszystkiego najlepszego dla Zuzinki :ico_buziaczki_big:
A Zuzi super raczkuję,taki słodki widok.
My dziś znów dzień zajęty,w ramach poprawy humoru byliśmy na zakupach

Dobranoc dziewczynki.
nie to napewno nieA moze ten pasek wpadl do pampersa i sie wymieszal z kupa?
na razie sie tak szybko nie poddajemy, zobaczymy jak bedzie z pracaI jak plany na dzisiaj? Bedziecie wracac do Pl czy chcecie ukladac od nowa zycie w UK?
dla mnie tez to najlepsze na poprawe humoruw ramach poprawy humoru byliśmy na zakupach
HAHA...OK ale wiesz jak cie wkurzy i go podeślesz do mnie to nie będzie to dla niego żadna kara a wielka nagroda, bo wiesz ja nie miałam faceta od 9 m-cy, więc nie wiem czy to dobry pomysł,więc jak będe go miała kiedys do0sc to wysle go tam do Ciebie
moje są tragiczne,zero jędrności więc też proszę o jakieś rady co do pielęgnacji jak narazie to smaruję je specjalnym kremem ale tez efektów super niema.A jak wasze piersi dziewczyny? Bo ja karmiłam tylko 2 tyg ale nie mam już tak jędrnych jak kiedys. Mamo Zuzi ty stosowałaś jakieś zabiegi i wiem że udało ci się odratować piersi. Napisz mi co robiłaś.
wiesz to dlatego że za bardzo to nie mam się w co ubrać,bluzki i sweterki przykrótkie,spodnie mi sie poprzecierały i wiesz trochę mi głupio że ja siedzę w domu a on tam pracuję a ja te pieniądze wydaje ale przecież muszę w czymś chodzić.No widzę Kicia, że szalejesz z zakupami…
Kicia ale przecież nie wydajesz pieniądze na jakieś głupoty tylko na potrzebne rzeczy, nie miej takich myśli. Nam też od czasu do czasu coś się należy, napewno twój mąż tak nie myśli, a nawet pewnie się cieszy że możesz sobie kupić bluzeczki:) Później zrobisz kilka fotek jak ta w podpisie i mąż się ucieszy że ma tak ładną żonę i synka. Aż buźka się śmieje jak się tak na was patrzy.trochę mi głupio że ja siedzę w domu a on tam pracuję a ja te pieniądze wydaje
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość