Ja też chciałam,ale skoro są z tym jakieś poważne problemy to może faktycznie nie warto. To ja już nie wiem co mam sobie zafundować żeby więcej dzieci nie mieć. Pozostaje mi tylko podwiązanie jajników albo nasieniowodów w przypadku Adama (ale to chyba nielegalne) no albo dozgonny postMoja Magda czyli Magda Sz. po Dawidku założyła sobie spiralkę i jakieś problemy teraz z tym ma. Chciała wyjąć i okazuje się,ze nie można i musi na zabieg do szpitala iść na zdjęcie pod narkozą. Pisze o tym tylko jako przestroga żeby się zastanowić porządnie jeśli któraś z Was też chciała taką spiralke. Ja chciałam i juz nie chcę.
my teżMy też uzywamy Fridę i jest super.
ja jeszcze nie dawałamPodałam mu kilka łyżeczek herbatki na lepsze trawienie i tak myśle,ze może po tym ten smrodek. Wy dajecie maluchowi takie herbatki?
mamamonia nie wyobrażam sobie nawet jak bardzo się obie męczycie, współczuje. Kurcze czy nie ma na to żadnych skutecznych sposobów? Biedna Juleczka tak się męczy. Może coś właśnie zjadłaś? Dlatego ja właśnie boje się wprowadzać nowości w swoje menu.Malutka drze sie w wniebogłosy
mi pediatra radziła,że ta 5 w jednym, ta tańsza jest dobra i nie trzeba wcale tej za 180 zł kupować. Chyba właśnie przy tej za ok 120 zł zostaniemy.A nad szczepieniem sie zastanawiam czy 5 czy 6 w 1 brać...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości