witajcie
wszystkim jubilatom i solenizantom
a chorowitkom naszym dużo zdróweczka
ja właśnie po Eurowizji, no normalnie chłam jakiś, tego się już nie da oglądać, bo i tak wiadomo kto na kogo zagłosuje, ostatni raz dałam się nabrać na siedzenie na tym po nocy
madziorka moja Wiki przy gorączce idzie na Panadol, na obniżenie też jest dobra chłodna kąpiel, na ząbki spróbuj Dentinox, dobre są też gryzaczki żelowe z lodówki lub wszelkie szmatki-przytulanki, ja stosuję też miękką skórkę od chleba, ale niektórzy nie polecają
my dziś wylądowałyśmy z Wiki w Parku Jordana, zamiast w cyrku, bo autko się zepsuło i nie wszystko dojechało na 14 i dopiero miało być drugie przedstawienie, ale my nie mogłyśmy później, więc kupiłam bileciki na jutro
dziś sobie tylko zwiedziłyśmy zwierzaki i kulisy
wczoraj Tadzik miał też ciężką noc i wstawałam ze 4 razy do niego
za to wieczorem miał nową atrakcję, bo przerzuciłam go z wanienki do szafliczka pod prysznicem, powoli muszę go przestawić na prysznic, bo nie wiem czy wanna będzie na wakacjach
po pierwszym "szoku" nawet mu się spodobało i zalał pół łazienki
no, zmykam bo trochę jestem zmeczona
[ Dodano: 2008-05-25, 08:38 ]
witam o poranku
zapraszam na śniadanko
jestem chyba najwcześniej wstawającą mamą w niedzielę, niestety dzieci nie uznają dnia wolnego i od 5:30 mordujemy się wspólnie, choć akurat teraz to Tadzik już padł, ciekawe kiedy ja padnę, albo kiedy będę mogła
dziś mamy wreszcie ten dzień, kiedy Wiki idzie pierwszy raz do cyrku i od rana przeżywa co tam będzie, ale mam ubaw
, bilety kupione, więc nie ma odwrotu, robimy sobie babskie popołudnie