Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 maja 2008, 23:55

wiesz ja juz tez chce konczyc ale jakas sraczka sie znowu przypaletala do Nelinki i jak tu odmowic dziecku cierpiacemu cysia na ozdrowienie :ico_oczko: !!!
Pokarmie do roku i koniec :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-05-23, 23:57 ]
Aga dzieki ze nie zapomnialas o mnie :ico_brawa_01:
Dziekuje wszystkim Dziewczynom :ico_brawa_01:
W koncu tyle razem przezylysmy!!!! :ico_brawa_01:
dobranoc!!!!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 11:01

Aga Wiesz co jak byłam z Tosia u tej dr rehabilitacji to mówila miżenym jej w żadnym wypadku sama nie stawiala bo ona nie ma siły ale jakby sama chciała wstawac to wszystko oki, więc skoro Julka sama wstaje to ja nie widze problemu, nie przjmuj sie tym. A sposoby raczkowania są ponoc różne więc też bym się tym nie przjemowała. Co do wagi to wydaje mi się być ok. Sa dzieciaki co ponad 10kg ważą i tez w normie. Co do szmeru to jeśli pojawił sie dopiero teraz to może to być taki czynnościowy jaki jest u dzieci czasami i on mija, na wykrycie wady raczej późno jeśli wczesniej ci lekarka słuchała i nic nie było to ja bym sie nieprzejmowała. A jak ty amsz niemiarowość to to się szmerem nie objawia więc to na pewno ine to samo. Ale na konsultacje trzeba iść. Trzymam kciuki,żeby było dobrze!!!

A my bylismy wczoraj z Tosią w Agua Parku :-D Podobało jej sie,że hej, urodzony pływak. Ledwo weszła do wody zaczeła tak machac nogami i rekami że bylismy cali mokrzy, ona też :ico_brawa_01: ubaw po pachy. Sama calkiem jeszcze nie pływa, ale wystarczy ja lekko podtrzymać pod mostek i sunie jak ta lala.
A wieczorkiem byłam w kinie na Indianie i powiem, ze takie sobie, ale ogląda się przyjemnie.
Zaraz zmykam do fryzjera.
A i pochwale się zwolnili mnie z egzaminu z chirurgii . A w indeksie będzie 5 :-D

[ Dodano: 2008-05-24, 11:41 ]
Zobaczymy czy sie uda wkleic troche zdjęć:

Obrazek
W parku na karuzeli

Obrazek
A tutaj próbuje zjeżdrzać

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Juz mi całkiem to siedzenie wychodzi!

Obrazek
Ale raczkowanie jeszcze nie, pełzam na razie na brzuchu za to ile radości!

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 maja 2008, 12:35

Pruedence gratulacje 5 z chirurgii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sliczne zdjecia z placu zabaw :ico_brawa_01:
Czekam na fotki Twojej fryzury po dzisiejszej wizycie u fryzjera :-D

Nelinka czuje sie juz calkiem dobrze.jest bardzo wesola,poza tym wrocil jej apetyt wiec sazde ze juz uszko nie boli :ico_brawa_01: Dzis nawet bylysmy juz na spacerku i zaraz wybieramy sie znowu.

Dziewczyny jak mozecie dajcie mi swoje namiary na nasza klase to poszukam was :-D
Moje to marta wojtas-adamu.

Buzka

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 17:42

No fryzurke mam zupelnie odmienną od poprzedniej, zaszalałam sobie , jak zrobie sobie jakies fotki to umieszcze.
Niestety wracając od fryzjera stuknęłam sie z gościem, moja wina bo cofając go nie zauwazyłam, na szczeście obyło sie bez policji spisaliośmy oświadczenie i tyle, ale autko troche przerysowałam :( udana to ja jestem.

[ Dodano: 2008-05-24, 17:44 ]
A i wyslałam Ci zaproszenie na naszej-klasie!

[ Dodano: 2008-05-24, 18:25 ]
Marta ja dopiero ze zdjęć z naszej klasy widze jaka Nela jest sliczna, a włoski ma przecudne!!!

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 maja 2008, 19:22

Aniu dziekuje za zaproszenie noi oczywiscie za slowa uzanaia dla Nelinki :ico_brawa_01: !!!

Ja rowniez jestem pod wrazeniem.W sumie poraz pierwszy widze Ciebie na zdjeciu noi Twoje zycie towarzyskie :-D !!!Swietne zdjecia!!!!Mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy sie w realu jak tylko bedziemy w Krakowie!!!!
Wiesz jak ja wychodze od fryzjera tez zachowuje sie oszolom wiec moze ta stluczka tez jako skutek uboczny zabiegow upiekszajacych :-D !!!Nie przejmuj sie!!!No trudno sie mowi!!!!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 19:32

No może to rzeczywiście efekt zabiegów upiększających, no cóż ktoś musi pracować na te statystyki.
Tośka własnie walczy ze snem, czasami mam dość, znaczy się ona sama zasypia, ale czasami dopiero po 21, a teraz to ona sama się długo nie pobawi tylko trzeba wymyślać zabawy. :-D

[ Dodano: 2008-05-24, 19:36 ]
Marta a ty to dopiero mas zfajne zdjęcia na naszej klasie :-D Zawsze to inaczej bo jak tam się tylko rozmaiwa to każdy sobie wyobraża inaczej jak dana osoba wygląda!

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 maja 2008, 19:57

Ania tylko ja nie mogę się uporać z komentarzami mojej teściowej na naszej klasie :ico_olaboga: Masakra!!!Przy każdym zdjęciu...i to jeszcze takie pierdoły czasem....ale co zrobić????

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 19:59

No co ty Tesiowa ci pisze komentarza :ico_szoking: , moja to chyba nie wiem jak wejść na nasza kalse :-D

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 maja 2008, 20:02

Pisze pisze!!!Poczytaj sobie :-D !!!

[ Dodano: 2008-05-24, 20:09 ]
Robi jeszcze lepiej:kopiuje zdjęcia z mojej galerii i wkleja do swojej :-D !I co ty na to???

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2008, 20:55

Hej Kochane!!!
ale mnie tu nie bylo :ico_olaboga: Nie mam na nic czasu. Na szczescie egzamin juz w ten piatek to moze wtedy bede miala jakos wszystko lepiej zorganizowane :ico_haha_01:

Wszystko przeczytalam, ale nie wiem czy wszystko pamietam, wiec napisze to co zapamietalam:
Yvone :ico_brawa_01: za nocniczek. Na prawde nadziwic sie nie moge. :ico_brawa_01:

Martuuunia, milo znow Cie widziec. Wyslalam Ci zaproszenie na nk. Nel piekniutka jest. Bardzo fajne fotki

Aga, nie przejmuj sie tym co ta lekarka Ci powiedziala. A serduszko sprawdz, ale trzymam kciuki zeby bylo dobrze. Z tymi zapisami na przedszkole troche mnie zaskoczylyscie. To juz??? :ico_szoking:

pruedence, niezla kombinatorka jest z Twojej Tosienki. :ico_oczko: Ale :ico_brawa_01: ze juz siedzi ladnie. A dla Ciebie gratulacje za 5 :ico_brawa_01: Tez wyslalam ci zaproszenie na nk. :-D I czekam na foteczki nowej fryzurki!!!

Karolinka, zdjecia bardzo fajne. :ico_brawa_01:

Kasia3, jak Ty zorganizowalas ten wyjazd do Polski to ja nie wiem :ico_olaboga: Ja jakos sobie poradzic nie moge :ico_placzek:

No wlasnie, u nas wszystko jak na wariackich papierach :ico_puknij: Ucze sie do egzaminu, organizuje wyjazd do Polski, Szymek ostatnio choruje troche (byl przeziebiony). normalnie szopka :ico_noniewiem: Ten biznes o ktorym wam pisalam wczesniej chyba nam nie wypali. Nie mozemy sie dogadac z producentem. trudno sie mowi, moze bedziemy robic cos innego. :ico_noniewiem: U ryska z praca nic sie nie zmienilo... tzn malo pracy a wyplata (i to nie cala) nie wyplacana w terminie, wiec ciezko jest.

Bede do was zagladac, moje Kochane Sierpnioweczki!!! Brakuje mi TT strasznie, ale tyle mam na glowie ze padam na pyszczek :ico_olaboga:

Buziaki dla Was i Maluchow!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”