ja mam w pasie na pewno duzo wiecej niz w biodrachTuska, skąd ja to znam - podbródek jest najgorszy![]()
ja pomijam fakt ze mam 15kg na + ale najgorsze jest to że mam w pasie prawie dokładnie tyle samo co w biodrach!nie wiem jakie ja spodnie założę po porodzie
![]()
ja tez mam dziure po kolczyku i rozwleczona juz jest na maxa, balam sie ze mi to peknie, ale jak do tej pory wytzymalo to mysle ze juz bedzie ok przez tydzienczuje jak by mnie rozrywalo, a zwlaszcza w miejscu gdzie mialam kiedys tam kolczyk w pepku, mam taki wielki rozstep
mam nadzieje
Tuska, poczekaj wlasnie do porodu, jakie to fajne uczucie wejsc na wage i np zobaczyc 7 kg zrzucone po porodzie, a przy karmieniu bardzo szybko reszta spadnie i bedziesz pewnie jeszcze bardziej chyda niz z przed ciazy , a przynajmniej tak u mnie bylo
ja teza ja chyba im bliżej do terminu tym bardziej sie boje i sobie mysle ze ja moge poczekac jeszcze, jednak mi się nie spieszy....kurcze, mam cykora![]()
skóreczka pozbywa śroedeczka i taki worek ..ale za to przyjemny w dotyku jak dla mnie, taki worek foliowy przypomina na kanapki troche![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość