Eska, Twoj brat lepiej wyglada z postawionymi wlosami

no wlasnie ja sie zastanawiam, bo wlasnie przy anginie jest wysoka goraczka a Szymon goraczki nie ma, i gdybym mu w gardlo nie zajrzala to niepokoila by mnie tylko ta chrypkaMojego znajomego córka też miała gorączkę i czerwone gardełko z natotem białym i okazało się że to angina
ja nie chodze, dla mnie Szymon jest za maly i tak nic nie zrozumieChodzicie z waszymi dziećmi do kościoła?
no wlasnie wczoraj mu psiklam hascoseptem ale sie zastanawialam czy moge bo to jest robione na alkoholuEve, jesli masz psikaj Hascoseptem lub Tantum Verde
moj Szymon tez sie do nich zaliczaustyna, tu jeszcze kilka bezzebnych bestii sie kreci po watku wiec spoko
na tym zdjęciu rzeczywiście jakiś oklapniętyTwoj brat lepiej wyglada z postawionymi wlosami
Olus boski
dzięki wielkie , a wiecie że ostatnio coraz więcej obcych ludzi myli go z dziewczynkąOluś ma takie śliczne włoski
skoro rozrabia i ma humorek czyli aż tak mu to nie dokucza , ale do lekarza lepiej pójść, ja trzymam kciuki zeby to nie byla angina, a z tym mlekiem to fajnie bys miala gdyby dawali za darmoSzymon rozrabia na calego, zadnych innych objawow poza chrypa no i tym gardlem..hmm jutro pojde do lekarza, poprosze od razu o mleko dla alergikowa
wiem ze tu w uk jest odpowiednik bebilonu pepti i na recepte takie mleka specjalistyczne sa za darmo
wiem ze mozna, a ze na alkoholu to nie wiedzialam. Hascosept jest tez zalecany na plesniawki nawet u maluskich dzieci.psiklam hascoseptem ale sie zastanawialam czy moge bo to jest robione na alkoholu
nell tez kiedys chrypiala jak byla podziebiona, ale minelo samoi gdybym mu w gardlo nie zajrzala to niepokoila by mnie tylko ta chrypka
haha, dla mnie za zimno, ale dla zuzi woda nigdy nie jest za zimna. I nawet Nell miala tylek w wodzie, bo cala sie piachem oblepila wiec ja zanurzylismy a potem ciach w cieplutki reczniczeka na pluskanie w wodzie jeszcze za zimno?????
no a Nell z chlopczykiema wiecie że ostatnio coraz więcej obcych ludzi myli go z dziewczynką
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość