witajcie:)
ale mialam zaleglosci nie moglam sie doczytac bo jak sie dorwe do kompa to jeszcze GG sie odzywa bo to jedyna forma kontaktu z przyjaciolka ktora wyjechala mi do Irlandi
No to ja tez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMUSI to wkoncu nasze pierwsze
:ico_prezent:
Ja mam mily dzien z kolezanka i z jej synem 3 miesiace starszym bylysmy na kawie pizzy i lodach ( a mialam sie pooszczedzac przed wakacjami dodam teraz wcinam czekoladki) bede zalować

od syna dostalam

Kacper dzisiaj grzeczny jak nigdy wiec chyba wie
co do stania raczkowania i lekarzy to tez mam swoje zdanie ... moj Kacper tez stoi nawet sie puszcza i kica mam sasiadke na dole ktora ma corcie jak malowana zaczela jej chodzic jak miala 9 miesiecy ... mi tez ortopeda napsul nerwow pisalam wam z tym pioeluchowaniem tym ze nozka sie mniej odchyla poszlam na USG wyszlo wszystko ok a ja juz do niego nie poszlam Kacper raczkuje fika skacze wiec wszystko jest ok a ja juz stwierdzilam ze sie nie bede tak martwic...
Preudence ja tez tak mam z tym rysowaniem aut

chociaż ostatnio jestem wzorowy kierowca:) tez sie zastanawiam i planuje juz od jakiegos czasu basen moize na dzien dziecka sie wybierzemy... zdjecia bardzo fajne Kacpra jak tak wysoko podrzucam to sie boi... to mi sie odwazny mezczyzna trafil
Martunia musze popatrzec na te twoje zdjecia... i komentarze tesciowej

podziwiam ze tak dlugo karmisz ... ja zaszczepiklam Kacpra na rotawirusy i odpukać do tej pory nie mielismy takich rewelacji...
mam dzisiaj dylemat bo kolezanka zazwonila ze u niej w pracy jest do wzięcia 1/2 etatu jest to praca biurowa u komornika z perspektywa na calkiem sympatyczny spokojny etat
znajomi mieli nianie ktora akurat jest wolna i ja polecaja a ja moze bym chciala do ludzi a z drugiej strony troche mi szkoda Kacpra i nie wiem jak sobie razem by poradzili z tym jego spaniem i jedzeniem ... Kacper jest raczej mami synek wszystko jest z mama spanie kapanie zabawa ja nawet do kuchni nie moge pojsc ucieka Ryskowi i siedzio ze mna ostatnio tak szafe sprzatalismy... jest to mile aczkolwiek meczace

wiec jak ja go zostawie z obca osoba szkoda ze moja mama nie mierszka w Jeleniej
[ Dodano: 2008-05-26, 22:24 ]
Karolina a co do chomikowania mam kolezanke ktorej corka tez tak robila ale byla starsza potrafila caly dzien przechodzic z mieskiem w policzkach...
[ Dodano: 2008-05-26, 22:52 ]
Martunia poogladalma sobie twoje zdjecia i rzeczywiscie tesciowa luz blues malina

ale przy cukruje sliczna z ciebie dziewczyna i nie byla bym soba po kim maż ma egzotyczna urobe? na slubie wygladalaś slicznie i sliczna sukienka... a ja ostatnio chcialam sprzedać swoja kiecke bo sobie pomyslalam ze sie kurzy biedna a mi kasa by sie przydala ala moj model chyba juz nie chodliwy (bralam slub 6 lat temu) wkleje wam fotke z Kacprem ...[img]
[img]http://images33.fotosik.pl/266/430f4f692731016e.jpg[/img][/img]
[ Dodano: 2008-05-26, 22:56 ]
[img]http://images33.fotosik.pl/266/430f4f692731016e.jpg[/img][/img]