Cześć
dla wszystkich solenizantów najlepsze życzenia urodzinowe
KASIK - dla Vikuli dużo zdrówka
CARO - wózek super, a jak dumnie Oskarito siedzi w swoim samochodzie
prawdziwy mężczyzna. Ja też czasem jak się wścieknę na męża to o rozwodzie myślę, ale później dochodzę do wniosku że z nim źle ale bez niego pewnie byłoby jeszcze gorzej.
KOLKA - ja myślę, że ta wysypka mogła byc od nadmiaru Kubusia, mój Krystiano już wam kiedyś pisałam, że ma takie dziwne liszaje po rączkach, ale już walczymy z nimi tzn. daję małemu wapno i smaruję maścią Zdjęcia Julci super
MORDKA - fajnie, że odpoczęłaś
KAMELEK - dobrze, że odpoczynek się wam udał, fotki Lenki boskie.
SYLA - fotki z urodzin rewelacyjne, dziewczynki śliczne uroda po mamie
Acha miałam Ci się jeszcze zapytać o ten Roolmasaż tzn. ile płaciłaś za godzinkę masażu, bo u mnie taka przyjemność kosztuje 25zł, chyba że wykupisz karnet to w tedy masz po 20 zł.
RYBKA -
dla Jędruli za postępy
MRÓWECZKA - jak tam po pobycie w PL, odpoczęłaś?
KATRIN - jak na razie dwa pasy na Zakopiance mamy od Stróży do Pcimia, cała reszta jeszcze w proszku, wogóle droga do Krakowa fatalna, dużo zwężeń i straszne korki się tworzą.
Wczoraj u nas była śliczna pogoda, poszliśmy sobie na dłuuugi spacer, super było
Dziś za to rano było słońce a teraz pochmurno szaro i smutno. Poszłam z dzieciakami na spacer i w ciągu 30 minut pogoda się zmieniła, mały teraz drzemie, a ja mam jakiegoś lenia pospolitusa
[ Dodano: 2008-02-25, 16:38 ]Halloooo
a gdzie wy jesteście wszystkie
śpicie czy co