O to duży Kawaler,będziesz miała pomoc przy dzidziusiu:)Ja mam prawie dwuletniego synka,będe miał 2 latka i siedem miesięcy róznicy między dziećmi.Wiem,że nie będzie łatwo ,ale zawsze chciałam żeby między dziećmi była mała różnica.No i się udało
witajcie wieczorkiem
A ja nie na wczasach bo mi się dziecko rozchorowało i musieliśmy zostać w domku.Mieliśmy wyjechać w niedziele rano,a z soboty na niedziele byliśmy na pogotowiu z Paulinką jakiegoś wirusa załapała
Z kolei mnie nadal mdli i nie mam apetytu ani zachcianek
[ Dodano: 2008-05-27, 21:42 ] kotavenusa, tak mi przykro
Przepraszam ze moze nie widac emocji ale wiecej nie dam narazie rady. Bylam w szoku jak powiedzieli w niedziele wieczorem po 10 minutach patrzenia w monitor i nie odpowiadania ze nic nie ma.... nigdy sie tak nie czulam ale za to czulam kilka dni wczesniej jak zaczyna sie rozluzniac wieź z Groszkiem. przestalo mdlic i bolec piersi... czulam to.. cisnieniomierz nie mogl zmierzyc cisnienia mi przez 15 minut az w koncu spadlo do 150/105. 6 razy sie wkuwali i dzis jeszcze dwa razy. bylam pod narkoza i juz po wszystkim. czuje sie taka brudna i pusta ale nie chce Was prztlaczac. Kochalam to malenstwo. Widzialam je juz przeciez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boze pamietaj o Nim! Wszystko bym oddala zeby mnie mdlilo i zeby bolala glowa znowu i piersi. Wszystko . Narazie nie bede wiecej probowac. Nie mysle nawet o tym. Nie moge. Trzymajcie sie. Dalej bede tu zagladac do Was.:* Po zabiegu ok sie czuje fizycznie