Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

26 maja 2008, 15:23

najleprze jest to ze oni sie sami zaprosili boze ale ta wiara jest beszczelna a moj moz nie umie im nic powiedziec-nonono z niego i tyle
To chyba ich najwiekszy problem-nie potrafia odmawiac,a potem wszystko sie odbija na nas.Powiedzialm ostatnio mojemu Arturowi,ze mi to jakos potrafi zawsze odmowic,skoro pocwiczyl juz na mnie to niech teraz stosuje do innych.Ja nie wiem czy to hormony ,czy po prostu za nonono wolowa wyszlam :ico_placzek:
A jarac mi sie chce jak sto!Juz nie wspanme o piwie.....

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 15:55

Ja nie wiem czy to hormony ,czy po prostu za nonono wolowa wyszlam
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no wlasnie w sumie to tez juz nie wiem -czasem to sie juz czuje jekbym jedno dziecko juz miala :ico_olaboga:
A jarac mi sie chce jak sto!Juz nie wspanme o piwie.....
wlasnie wczoraj kupilam sobie Stelle bezalkoholowe i popijam wieczorkami :ico_noniewiem: co mi innego pozostalo :ico_placzek:

Awatar użytkownika
miszka

26 maja 2008, 16:09

wlasnie wczoraj kupilam sobie Stelle bezalkoholowe i popijam wieczorkami co mi innego pozostalo
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Po prostu umarlam ze smiechu.Nie wiedzialm ze sa bezalkoholowe Stelle.Musze sobie tez jakiegos czteropaka zakupic:)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2008, 20:50

Po prostu umarlam ze smiechu.Nie wiedzialm ze sa bezalkoholowe Stelle.Musze sobie tez jakiegos czteropaka zakupic:)
:-D wlasnie w 4 pakach ja sprzedaja w malych butelkach-no i w sumie to tak do konca nie sa bezalkoholowe bo maja 0,5 :ico_haha_01: wiec jak wypije ze 20 to sie albo zasikam na smierc albo ten alkohol poczuje :ico_haha_01: -a jakbys sie wybierala na zakupy to u nas sa w ASDA :ico_oczko: -z bezalkoholowych pilam jeszcze kaliber-ale nie dobre i becka-ten o wiele smaczniejszy ale i tak stellka najlepsza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 maja 2008, 15:09

jakoś tak smiesznie sie czuję, jak piszecie o tych piwkach, bo ja mam na imię Stella :-D :-D :-D :-D
widze że już sporo rzeczy Bejbikom nakupiłyście...ja ciagle mam tylko jedne spioszki i puchowy bezrękawnik, które kupiłam 2 miesiace temu....na pierwsze konkretniejsze zakupy wybieram się po 9 czerwca, jak płeć się potwierdzi. Zreszta, jakos w ogóle na razie weny nie mam, wyrodna matka ze mnie :ico_placzek:
Mój Kropek puka już bardzo konkretnie, ale najczęściej na wysokości pepka i trzy palce niżej. Co ciekawe, nigdy nie przepływa na prawą stronę :ico_oczko: siedzi w środku i po lewej :ico_noniewiem: ruchy sa na razie niewyczuwalne z zewnatrz, poza tym jak tylko ktos inny niz ja położy rekę na brzuchu, Kropkowi odechciewa sie pukać :ico_olaboga: złośliwiec mały-za tatusiem :ico_oczko:
ja na swojego nie moge narzekać, codziennie-od 6 tyg ciąży- robi mi śniadanie do łóżka, bo ja nie mogę wstać bez zjedzenia czegos porządnego....potem cały dzień wymiotuję :ico_olaboga: kluczem do sukcesu jest maksymalnie angażować faceta w ciąże-opowiadać ze wszystkimi szczegółami odczucia, czytać co się właśnie bejbikowi rozwija itp...u mnie jak na razie działa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 08:43

Kochane!!! Widzę że już zbliżacie się lub przekroczyłyście 120 dni do porodu, więc bardzo serdecznie zapraszam do odliczania. Wystarczy się tylko dopisać. Pozdrawiam Was bardzo gorąco
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4625

Awatar użytkownika
zirca

29 maja 2008, 12:44

Patrycja.le, bardzo dziękuję za informacje!!!! na pewno sie dopisze za 11 dni :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 15:25

:ico_brawa_01: Ja tez bardzo dziekuje i za 5 dni sie zamelduje...pamietam jak sie dopisalam do terminu i tak sobie myslalam kiedy to bede mogla sie dopisac do odliczania od 120 dni :ico_brawa_01: a to juz ZA 5 DNI :526:

Awatar użytkownika
miszka

29 maja 2008, 18:20

jakoś tak smiesznie sie czuję, jak piszecie o tych piwkach, bo ja mam na imię Stella
No to milo nam bardzo,Ty tez teraz bezalkoholowa :ico_brawa_01:
Mój Kropek puka już bardzo konkretnie, ale najczęściej na wysokości pepka i trzy palce niżej
Moje malenstwo z kolei raczej tak w dole brzucha albo tylko z lewej strony,czasami sie martwie czy z jego nozkami wszystko ok :ico_noniewiem:
Kochane!!! Widzę że już zbliżacie się lub przekroczyłyście 120 dni do porodu, więc bardzo serdecznie zapraszam do odliczania. Wystarczy się tylko dopisać. Pozdrawiam Was bardzo gorąco
A ja sie moge juz jutro zapisac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 21:09

:ico_spanko: ale mnie na spanie dzisij bierze...chyba sie wczesniej poloze dzisiaj spac...i burza nadciaga... a ja nie lubie burzy :ico_placzek: Wlasnie czytalam sobie gazetke Twoje Dziecko ( z Pl sobie poprzywozilam rozne takie) i jest takie duze zdjecie noworodka-a jaki jest sliczny no piekny normalnie :ico_brawa_01: juz sie niemoge doczekac kiedy moja mala puszke okruszke bede miala przy sobie :ico_sorki:
A ja sie moge juz jutro zapisac
:-D nie chwal sie tylko poczekaj za nami :-D
czasami sie martwie czy z jego nozkami wszystko ok
Miszka ty to juz nie wymyslaj sobie :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”