Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 17:49

MADZIU chyba to dieta kopenhadzka co??Ja czekam na moj orbitek i bede cwiczyc :-D WIKI spi teraz mam troche wolnego niebawem mezulek wroci z pracy :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-25, 16:52 ]
Wiecie co poszlam dzis do kosciola z Wikunia pomodlilam sie o zdrowko dzidziolka w brzusiu bratowej i o jej zdrowie rowniez,jutro bratowa jedzie na patologie ciazy zrobia jej ful wypas badania oby bylo wszystko dobrze!!!!

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

25 lut 2008, 18:08

MADZIU chyba to dieta kopenhadzka co??
Tak Aga ...ja orbitrek mam ...ale na poczatku jezdzilam a teraz kurz zbiera :ico_wstydzioch: ale chyba bede musiała go przeprosic :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 18:10

MADZIU to trzymam kciuki za wytrwalosc w czasie diety i czekam na efekty!!Orbitek odkurz i cwicz,moj przyjdzie w srode :-D

[ Dodano: 2008-02-25, 20:04 ]
DOSTALAM SMSA OD ALINKI wraca dzis z LITWY jak sie nawita z Karolem to wpadnie na tt :-DZ VANESSKA OK

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 lut 2008, 22:36

Aniu wózeczek fajowy mi też się podobał ale niestety mojemu mężowi cena się nie podobała.
Magduniu Ja wiem że impreza jest od picia tylko dlaczego Ja zawsze kierowca :ico_oczko: i jak ta dieta poskutkuje to ja prosze o przepis jestem tak zdesperowana że się poświęcę
Frydziu :ico_brawa_01: za orbitek i u nas też narazie 2 zębole i zazdroszcze nocek może spróbuje twojego sposobu z poduchą prosze o szczegóły :ico_sorki: :ico_sorki:
Moja mała gada Baba baba baba raczkuje i gada :-D
Madziorka Lelek w szpiworku do schrupania :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 26 lut 2008, 09:30 przez edyta29, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

25 lut 2008, 22:39

Frydza dzieki z info od Ali. Ciekawe jakie wieści ma od tamtejszych lekarzy??

Madzia to strasznie dużo sie chudnie. Faktycznie nie jest to chyba zbyt zdrowe? A później co? dalej trzeba będzie trzymac diete bo jojo będzie nie?

Frydza trzymam kciuki za bratowa i jej dzidziusia. A powiedz jak tam miedzy wami stosunki? Dawne sprawy poszły już w zapomnienie?

[ Dodano: 2008-02-25, 21:41 ]
A u nas chyba zęby będa nastepne bo widze takie nabrzmiałe dziąsełka, ze hoho. Zobaczymy czy mam racje.

lucy23

25 lut 2008, 23:09

ja tak na sekunde,bo padnieta po basenie,a maly lepiej nie mowic,od dawna spi :ico_haha_01: Aniu u nas tez wielkie kolejki do prawka ,a ja jeszcze nie umowilam sie na egzamin ,,wiec pewnie tez jakos tak,jak nie pozniej :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-25, 22:10 ]
Kamilko dziki zxa pomysl,kupilam mu taki slodki sloiczek z kurczakiem,ale tam tez byly warzywa,ale jak sama mu zrobie z samymi owocami to powinno byc ok :-D

[ Dodano: 2008-02-25, 22:11 ]
a dzis zjadl prawie caly maly sloiczek slodkiego ziemniaka ...inne warzywa tez tam sa,wiec spoko ,moze sie przekona :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-25, 22:11 ]
fajnie,ze synowka wraca :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2008, 23:40

aniu fajny wozeczek hehe dobry wybor
pytalam o te sliwki dzis znajomej lekarki, mowila ze z nimi ostroznie bo zazwyczaj maja duzo sztucznych dodatkow i ogolnie nie poleca hmmm
a kabelki.. nie pytaj nawet
ulubione zabawki lelka hehe i koraliki mamy hehe
do gniazdek jeszcze nie zaglada
ale lada chwila

dzis zaraczkowal tak prawdziwie.. normalnie pupa w gore i poruszal sie sam. do tylu na razie ale juz jarzy o co chodzi hehe
nie wiem czy powinnam sie cieszyc ale sie ciesze hehe
akurat wtedy rozmawialismy z moja siostra przez skypa-leosia chrzestna matka i ona byla tego swiadkiem , jak super co???

frydza oby z bratowa i maluszkiem bylo wszystko w porzadku

dziewczyny co to jest ten orbitek? hehe

madzia wytrwalosci w diecie.. ja nie potrafie. sobie zarcia odmowic
podziwiam taka radykalna dietke :ico_sorki:

kamila a propos zebolkow hehe my chyba nieliczni bezzebni hehe ale tym sie nie przejmuje hehe mam nadzieje ze wydja jaka najpozniej i bede mocne. nie to co rodzicow hehe
ja czekam na TATA MAMA
czy wszystkie maluchy powtarzaja tez magiczne upragnione slowa?

Alinko czekamy na was i pozytywne wiesci o WAnce :ico_brawa_01:
my dzis znow dzien podrozniczy zaliczalismy hehe
zaczelo sie oczywiscie niebanalnie.. a moze raczej wlasnie tak... hehe
musialysmy sie udac na bardziej oddalony przystanek do ktoeego gonilysmy 10min na lec na szyje a ten gnoj nam sprzed nosa odjechal , debil jeden nie zaczekal
wiec 20min musialysmy czekac na nastepny hehe
gonilam z tym wozkiem az sie ludzie patrzyli jak na wariatki hehe i na nic :ico_olaboga:
no ale nic sie takiego nie stalo
powinnam przywyknac hihi
potem wreszcie wsiadlysmy , kierowca okazal sie polakiem hehe i jeszcze za bilety nas mnie skasowal :-D to nasza nowa trasa byla wiec uswiadomil ze czeka nas godzina drogi a nie 40min jak na necie informowali hehe
potem okazalo sie dlaczego
po 15 minutach jazdy zorientowalam sie ze znajdujemy sie niedaleko naszego domu :ico_szoking:
jak kolek to kołek. przystanek mialysmy pod nosem , a my niedosc ze poszlysmy na ten dalszy to jeszcze 15 minut dluzej sobie pojezdzilysmy by sie znalezc w punkcie wyjscia hehe
no ale uczymy sie na bledach prawda? hihi
dotarlysmy wreszcie do bardzo milej ladnej miejscowosci na spotkanie z ta nowa kolezanka -lekarka i jej 9mies synkiem hehe
tyle tam nas sklepow rajcowalo a nie mialysmy czasu ani na jeden hehe
bo najpierw usiadlysmy w starbucksie zeby weronika nakarmila kubusia. jak kubus skonczyl to nadeszla pora na obiad leosia
potem spanko i.. wstapilysmy na kilka min do biblioteki byz wudrukowac kilka stron
a wydluzylo sie do 2,5 godz hehe
okazalo sie ze cv kolezanki ktore chciala wydrukowac bylo spieprzone i musialysmy pisac nowe hehe przy okazji karmienie dzieciakow, przebieranie kup i takie tam hehe
dzieciaki szalaly, ludzie skupic sie nie mogli przy kompach a my gadalysmy jak najete w miejscu gdzie obowiazuje cisza i spokoj hehe ale co tam
i do domu dotarlysmy po 18tej hehe
ja nie wiem jak te dni nam uciekaja hehe
przeciez zwariowac mozna hehe
dobrze ze adam szybciej dzis skonczyl i obiad czekal gootwy jak wrocilam hehe

a teraz ide bo adas sie obrazil ze z kompem wieczor spedzam
buziole papa

Awatar użytkownika
-indigo-

26 lut 2008, 00:19

kupilam mu taki slodki sloiczek z kurczakiem,ale tam tez byly warzywa
W tym moim też były warzywa, ale słodki smak owoców było czuc bardziej.
Zrób najpierw same owoce, a później dodawaj po troszke warzyw, no bo w końcu te tez musi jeść łobuziak mały.

Madziorka orbitrek to takie oto urządzenie:
http://www.allegro.pl/item311977848_orb ... mocja.html

Co do upragnionych słów to mój woła bababa, tatatata, papapapa i takie tam, ale mama nie. Kiedyś jak wam pisałam, ze powiedział "mama" to był raz i to szeptem, a od tamtej pory cisza :ico_placzek: . Ale nie ma tego złego... Jak sie obudzi w łóżeczku i zaczyna wołać tatatatatata... to ja do Jarka mówie, ze go mały woła i musi iść hihi a ja mam więcej luzu hehe.

Madzia zastanawiam sie nad kupnem tego baseniku. Widziałam, ze Ty masz taki. Warto??
http://www.allegro.pl/item318231569_sup ... _hit_.html

Dobranoc.

Awatar użytkownika
magda26

26 lut 2008, 07:50

Witam :ico_haha_02:

Wszystkim dzieciaczkom za nowe umiejetnosci co do gadania moj mówi MAMA TATA BABA NIE NIE GG :-D a reszta to juz ie zrozumiala :-D
DOSTALAM SMSA OD ALINKI wraca dzis z LITWY jak sie nawita z Karolem to wpadnie na tt Z VANESSKA OK
ciesze sie ogromnie z tego ze wraca i z tego z Wanesska ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madzia to strasznie dużo sie chudnie. Faktycznie nie jest to chyba zbyt zdrowe? A później co? dalej trzeba będzie trzymac diete bo jojo będzie nie?
Ta diete mozna stosowac raz na rok i "niby" po zakonczeniu tej diety wraca sie malymi krokami do normalnego jedzenia i ponoc nie tyje :ico_noniewiem: ale ja jestem ostrozna wroce do jedzenia ale nie tak kategorycznie ...tzn gotowane bez chlebka itd :-D
A u nas chyba zęby będa nastepne bo widze takie nabrzmiałe dziąsełka, ze hoho. Zobaczymy czy mam racje.
Moj maly tez dzisiaj w nocy dziwnie nie spokojny byl tzn nie plakal nie nic tylko krecis sie i ciagle chcial dyda nie wiem moze to tez zeby :):
Madzia zastanawiam sie nad kupnem tego baseniku. Widziałam, ze Ty masz taki. Warto??
http://www.allegro.pl/ite...zabaw_hit_.html
Kamilko ja jestem bardzo zadowolona z tego baseniku wkladam malego i wrzycam zabawki i ma frajde nawet jak sie przewroci to sie nie uderzy bo dmuchany...minus jest pozniej jak raczkuje tak jak moj ucieka z niego :D :-D i trzeba patrzec :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-02-26, 06:51 ]
No i prosze o klikniecie http://magdex22.posadzdrzewo.pl/

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

26 lut 2008, 09:44

Witam z rana moja narazie tylko babababababa i nic więcej .Ja też się ciesze że Alinka wraca.Co do suszonych śliwek to ja mojej zrobiłam z filetem z kurczaka ale jej nie smakowało nie wiem dlaczego może za słodkie .Madziorka Leluś podobny do mamusi jeśli na zdięciu ta blądynka to ty? :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”