nieładnie tak szpiegować dziewczynyMadziorka hehe, wiesz, ze lubie skandale i znalazlam sobie ten twoj wateczek
Eve piękne zdjątka
wiecie co jak ja czy ktos ze znajomych idzie do lekarza to obojetnie co by mu nie bylo dostaje zawsze jeden lek-PARACETAMOL-a oststnio to sie usmialam jak maz byl i mowi swoje obiawy churoby-pani w kompa wklapuje i pstryk Enter-i wyszlo ze to infekcja-zalecany paracetamol i troszke sie boje zeby mojego bobo tak nie traktowali jak bedzie chore no ale co na to moge poradzicA byłam rano w surgery...juz sama niewiem co mysleć...nagle sie okazuje ze to jakas infekcja i goraczka i katar i oczko to od niej...a tamta mowiła ze katar z okiem niema nic wspolnego
no tak wiadomo antybiotyk to nic dobrego...ale czasem koniecznosc ale sobie dobra kolacyjke zrobilam tarta marchewka i jablkiem i malej tez smakowalo tak fika terazz jednej strony to dobrze ze niewpierdzielaja odrazu antybiotyku jak to maja w zwyczaju polscy lekarz w wiekszosci...no ale czasem to juz przegiecie z tym paracetamolem hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość