Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 10:15

Witam.

Ja dzis wstalam przed 9, wlasnie jestem po sniadanku i prysznicu, zaraz obudze meza bo musimy jechac na zakupy, bo dzis musze upiec kilka ciast i zrobic torta na jutro. :ico_olaboga:

Na podworku sloneczko i cieplusio.

janoszka, spinka, NOWA, Małgorzatka, oby was wkoncu szybko ruszylo :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: , ja do wyprawienia milana urodzin nawet nie mysle o porodzie, niech se spokojnie poczeka tam w brzuszku.

spinka, ogromne dzieki za instrukcje, wlasnie ja mam bardzo podobna tylko po norwesku, jestes kochana, napewno bardzo sie przyda , zaraz sobie wydrukuje :-) :-) :-) :-) :-)
A co do metod na porod, hihi to ja przy 1 ciazy wszystko szukalam, a teraz jakos nie, choc jak masz okazje ´´porzyczyc sobie jakies male dziecko roczne czy 2 letnie´´ na caly dzien to zaopiekuj sie moze cos wtedy cie ruszy, bo my w sumie z Malgorzatka przytzwyczajone do dzieci i nas opieka nad nimi nie rusza, ale ciebie kto wie. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 10:18

No to dziewczyny która niani potrzebuje, nie byle jaka z pedagog z wykształcenia :ico_oczko:

A ja oglądam Lejdis i prawie płaczę, tekstu są świetne, może urodzę ze śmiechu :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 10:20

spinka, a i ja mam ostsnio napady smiechu zazwyczaj na wieczor, jak mi cos odbije i np siostra wlaczy vive a ja jej tancze, normalnie polewa na calego, az ciezko ze smiechu wytrzymac :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2008, 10:35

A ja juz lodówke wymyłam i teraz siedzę z :ico_kawa: , pochłonęłam juz loda i 3 ciastka :ico_szoking: coś mnie ostatnio do słodkiego ciagnie :ico_olaboga: (a lody i jabłko to obowiązkowo codziennie)

Siunia no i jak tam odpaliłas zmywarę. wiesz ja byłam przekonana, ze Ty impreze wczoraj robiłaś, a to dopiero w weekend :ico_oczko: .to udanych wypieków w takim razie

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 10:48

NOWA, jutro jutro robie, bo wczoraj tak w tygodniu nikomu nie pasowalo.

Ej dziewczyny, tam jest napisane o dodawaniu soli ze wlac 1l wody i dopiero sol tak przed 1 zmywaniem, ale juz pozniej to tez trzeba dodawac ten 1l wody jak juz sol sie skonczy, czy juz bez tej wody?? no walsnie jade po te wszystkie srodki, i bedzie chodzic zmywareczka :-)

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 maja 2008, 11:09

Siunia wodę wlewasz tylko za pierwszym razem.

A tak swoją drogą to zrobiłabyś filmik jak tańczysz z brzuszkiem przy Vivie i może jakaś nagroda by wpadła :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 maja 2008, 11:43

Siunia wodę wlewasz tylko za pierwszym razem.
dokładnie :ico_oczko:

A ja zeszłam ze słoneczka, bo nieźle smaży, a znów w cieniu mi zimno, bo wieje wiatr :ico_olaboga: .
Chyba się wezmę za jakieś porządki :-)

A w przyszły wtorek przychodzą nam montowac klimę, pewnie bałaganu nieźle narobią :ico_olaboga:

Ciekawe co tam u reszty :ico_ciezarowka: , nie odzywaja się :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-05-29, 11:46 ]
w takim razie wpadnę potem, może będzie większy ruch :-)

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

29 maja 2008, 12:18

hej dziewczynki!!!!
ja mialam ostatnio troche mniej przyjemne dni :ico_puknij:
Najpierw u mojej ginki dostalam wysokiego cisnienia, potem caly dzien nie chcialo spasc, wiec wieczorem musielismy jechac do szpitala.Tam do pierwszej w nocy badania, ktg itp.I dzisiaj mialam sie zglosic na tzw. daily care unit na pare godzin.Ale mierzylam wczoraj cisnienie i dzisiaj i jest troche nizsze, wiec nie jade. Jest bardzo goraco. maz w pracy i musialabym sie telepac pociagiem godzine w jedna strone. A poza tym jeszcze wieczorem mam szkole rodzenia, wiec juz bym chyba padla.
Tutaj jest problem bo na nadcisnienie w ciazy nic nie daja tylko kaza odpoczywac. Wiec odpoczywam....
A swoja droga dostalam wczoraj wiadomosc od mojego prawnika i jutro dostajemy klucze od domu. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 12:54

martam21, ale dobrze ze chociaz pomaga odpoczynek na cisnienie, bo w sumie lepiej to zawsze bez lekow
-No i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za klucze od domku, moze jeszcze uda sie wam przeprowadzic do porodu.

spinka, NOWA, dzieki, ale wlasnie sie dowiedzialam ze soli tu mamy nie uzywac bo woda za miekka i jak bym urzywanie ustawila na 0 to i tak to by nie mialo sensu, wlasnie nastawilam zmywanie zobaczymy jak sie sprawi zmywareczka
A tak swoją drogą to zrobiłabyś filmik jak tańczysz z brzuszkiem przy Vivie i może jakaś nagroda by wpadła :ico_oczko:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: no co ty, zeby pozniej siostra mnie szntarzowala tym filmikiem, taka kicha jak nic.

No zakupki porobione i 500zl mniej w portfelu :ico_placzek: , no nic trudno, wazne zeby imperzka sie udala, jeszcze chwile odpoczne i biore sie za pieczenie, potem powstawiam zdjecia, moze najpierw ciasta na koniec torta se zostawie

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 maja 2008, 13:47

no i pojechał mój M. :(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”