A ja dziś szalałam
Dwa spacery na ogródek jordanowski, a to masakra z moim berbeciem, huśtawki, zjeżdżalnie, w piaskownicy lata na czterech za dziećmi, piachu wszędzie pełno, w butach, w kieszeniach, a ja nawet za biustonoszem miałam
Ale ja tak jak moje dzieciaki lubię ruch. Kacper całe dnie gra w nogę na boisku. Ale i przed kompem trochę posiedziałam, pracę skończyłam i wydrukowałam i zaproszenia na urodziny Kacpra zrobiłam. Bo we wtorek impreza Kacpra na ogródku jordanowskim dla kolegów i koleżanek. Cieszę się, że nie musze tego robić w domu, a tam koszt 5 zł od dziecka więc nie jest źle.
Karol już przestał zużywać nadmiernie pampersów, jedna smecta pomogła odrazu, dziś już jadł w miarę normalnie, nie dietetycznie. A ja Karola ważyłam jak miał tą trzydniówkę więc dwa tygodnie temu i ważył wtedy 10350 g, ja myślę
kamizela, że te nasze cyckowe chłopaki to naszym mleczkiem nadrabiają to swoje jedzenie, bo mój ostatnio też nie pała zachwytem do jedzenia.
Zbora no,no, no żebyś tylko potem nie żałowała tej znajomości i tu Ci napiszę, że wiem co piszę, bo mam doświadczenie w tej kwesti, ale też nie będę się tu uzewnętrzniać, było minęło i nie chcę do tego wracać.
A teraz już zmykam, dobrej nocki