Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 maja 2008, 22:16

Dobranoc moje drogie :ico_sorki: do juterka! będę pewnie jak wstanę :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 maja 2008, 23:34

NOWA, jak juz wyprawie te urodziny dla Milana, to juz nie mam zadnych innych planow i bede mogla w kazdej chwili rodzic.
Ja to zauwazylam ze ja jakas skurczowa weekendowka jestem , jak znow w ten weekend zlapia mnie skurcze to juz 3 raz bedzie :-)

Marta26, a i ja sie ciesze ze nic mi lekarz nic nie mowi o porodzie, hihi moze dlatego ze ja tylko do lekarza chodze a nie do gina :-)

No ciasta porobione, tort prawie tez, prawie dlatego ze czekam do jutra az dobrze zastygnie i bede go mogla spokojnie ozdobic. Potem wkleje fotki jak wyszlo, choc ja to lewe rece do ozdabiania mam, zadna ze mnie dusza artystyczna.
Jeszcze troche tv poogladam i ide spac.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2008, 07:56

Cześć Dziewczyny!
Ale miałam noc fatalną :ico_olaboga: i to nie skurcze - bo z tego bym się cieszyła, nie mogłam spać, było mi bardzo ciężko i niewygodnie i mam dość!
Muszę użyć jakichś poważnych środków persfazji i wybić z głowy mojej małej dalsze siedzenie u mnie w brzuszku, bo już serio nie wyrabiam :ico_olaboga:
Pomarudzę dzisiaj niestety, ale cóż więcej mogę zrobić - tylko to mi zostało!

Mam nadzieję że Wy macie lepsze humorki i nocka minęła wam spokojnie.

Jadę do Babci, może to poprawi mi humor.Życzę miłego dnia!

A coś Moja.maja dawno się nie odzywała, ciekawe co u niej???

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

30 maja 2008, 08:48

Cześć :ico_ciezarowka: !!!
Ja od dwóch dni mam kiepski humor. Zaglądam do Was, ale nie chcę za często smęcić. Znowu słaniam się na nogach. Tyle rzeczy zaplanowałam do zrobienia, a co chwilę ląduję na łóżku, bo ciemno przed oczami i nie wiem co się dzieje :ico_zly:
Poza tym zauważyłam pierwsze sine punkty na brzuchu - zaraz z tego powstaną paskudne wielkie rozstępy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Z dobrych wiadomości - dostałam wreszcie podwyżkę :ico_brawa_01: Na razie tylko za maj, ale mam nadzieję, że mimo zwolnienia wyrównają mi od stycznia. Muszę dowiedzieć się o szczegóły w pracy.

spinka, Twój suwaczek dobrze pokazuje??? Tylko 4 dni? Już niedługo, a może nawet dziś :ico_oczko:
Ja muszę poczekać do lipca, a chwilowo nie mam ochoty być w ciąży. Szkoda, że nie można wziąć urlopu lub zwolnienia od brzucha chociaż na jeden dzień :ico_sorki:

Małgorzatka, ogromne gratulacje!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
murdemille

30 maja 2008, 08:51

witajcie :ico_ciezarowka: o poranku :-D
właśnie zasiadłam z kawką na balkonie, ależ grzeje u nas w Łodzi!

mojamaja była wczoraj dostępna na gg więc chyba wszystko gra - mam nadzieję :ico_noniewiem: :ico_sorki:

u mnie noc w miarę spokojna, częste wstawanie - norma, w nocy mała tak się wypięła że nie mogłam się ułożyć. A do tego coś mi się zrobiło z pępkiem jakieś uwypuklenie, nie wiem co ona tam wsadziła :-D

a jak reszta kobitek?coś się ruszyło?

spinka, w tym wieku ciążowym, spokojnie ją już namawiaj, może spróbuj tej herbatki z liści malin albo coś? :ico_noniewiem:
odradzam tylko jakąś mieszankę do picia z olejem rycynowym bodajże, moja koleżanka próbowała i miała tylko i wyłącznie bóle i biegunkę przez dwa dni :ico_olaboga:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 08:52

Hej

:-D Zaraz wyruszam na spacerek ... przy okazji dotlenimy się z Wojtusiem, zrobimy zakupy, potem obiad jak przyjdziemy :-D

Dziękujemy za gratulacje :-D

Jak na razie dalej nic nie widac, żeby coś miało ruszyć ...

Awatar użytkownika
murdemille

30 maja 2008, 08:53

lulu_, witaj :ico_oczko: :ico_kawa:

no ja czasem mam ochotę odpiąć te rzepy na kręgosłupie i dac ponosić brzuch mężowi :-D ale to niestety niewykonalne.
smutaj się nam tutaj i narzekaj do woli! bo niby gdzie masz to kochana robić? :ico_sorki: :ico_haha_01:
ja też pewnie niedługo zacznę, dziś pierwsza noc bez męża i nie miałam się do kogo z brzuchem przytulić :(

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 08:54

ależ grzeje u nas w Łodzi!
U nas też świetyna pogoda, słoneczko świecie./.piękne jest!

Awatar użytkownika
murdemille

30 maja 2008, 08:54

Małgorzatka, hej hej :ico_oczko:
spaceruj spaceruj póki siły masz :-D tylko zostaw jakieś na ewentualny poród :ico_haha_01:

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 08:56

spaceruj spaceruj póki siły masz
No z tymi siłami to ró.znie, ale daje rade... musze raczej dawać..

Nic, lece ubierac małego ..kurde tylko nie mam opcji jak go ubra..taka pogoda jest najgorsza... a to raz sssssuper prażynka a potem znów chłodek ..i choroba gotowa... na ceblukę chyba

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”