Witam Was po dlugiej i bolącej przerwie

Wiola gratuluje i najlepszego zycze :)) achh no i czekamy na zdjecia :D
A ja poszlam z moimi bolami do ginekologa, powiedzial, ze to nie uciski i nie miesnie, prawdopodobnie nerka.
Poszlam do laboratorium zrobic badania, a one mowia - skontaktuj sie z lekarzem jak najszybciej bo wyniki sa zle
Poszlam do lekarza i poki co utrzymuje wersje ze to kamica nerkowa... zaraz tam pojde znow z nowymi wynikami i sie zobaczy ... boli okropnie, dwa dni nie moglam sie ruszac, zginac, i jęczałam z bolu
Ale z optymistycznych rrzeczy :D brzuszek rosnie taaaaaaaaak szybko, ze osatnio nawet on zaczal bolec :P mam nadzieje, ze to juz normalne ... pępuszek mnie przeraza bo coraz bardziej sie rozplaszcza :D
Ide zaraz po jakas sukienke

bo juz wszystko staje sie pomalu za male

/
A co do mieszkania to prawdopodobnie mieszkanie rodzicow w ktorym wlasnie sobie mieszkamy sie sprzeda, wiec niedlugo biore sie za szukanie naszego wlasnego :))) ale w Krakowie tak ciezko znalezc cos gdzie jest ladnie, zielono i jest gdzie z dzidziusiem na spacerki chodzic.

Jakby sie Wam cos rzucilo w oczy to dajcie znac, a teraz zmykam troche posprzatac bo sesje mnie wykanczaja i balagan w domu coraz wiekszy :D
A no wlasnie - a co z tym malowaniem paznokci? Bo ja sobie nie wyobrazam nie robic tego, maluje zawsze na zewnatrz i nigdy nie wdycham, wiec mniemam, ze organizm na tym nie cierpi ...