Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 15:20

a my własnie okleilismy pokoik dzidzi tasma ochronna dzielac go na dwieczesci i jutro m. pomaluje żółtą częśc a w przyszłym tyg. zielona. juz sie nie moge doczekac efektu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

30 maja 2008, 15:38

Tuska ile bierzesz terowych pieluszek? bo na ujastku pisze żeby miec a nie wiem czy tylko tak żeby np. dzidzi podłozyc przy karmieniu czy oni chcą miedzy nózki dawać. doradz kochana :ico_sorki: a zreszta, Ty zdazysz wrócic zanim ja sie tam wybiore to mi napiszesz ile czego Ci trzeba było, prawda? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
spakowalam 5, najwyzej maz dowiezie, na 1 dzien mysle ze starczy.. one raczej do podlozenia sa, z tego co wiem to tam pampersy w uzyciu. zreszta po naturalnym porodzie i tak sama przewijasz to ubierzesz dziecku co chcesz a nie co kaza :ico_oczko: a mi jak na poczatku dziecko wezma to tez watpie zeby sie chcialo poloznym w tetre bawic

caly dzien dzis leze, ale lez jestem :ico_noniewiem: ale w zasadzie to ja tak codziennie hehe tylko czekam az maz z pracy wroci to go gdziec wyciagne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 15:47

Tuska, też spakowałam 5 tylko że ja w ogóle w domu mam tylko 10 szt. chyba za mało :ico_noniewiem: oj, jakos sobie bede radzic, najwyzej potem sie dokupi.
a ogólnie w torbe wejdzie mi wszystki tylko pamersów spakuje kilka w torbe i jedna paczke tych bella dla mnie. a reszta pieluch i podkładów pójdzie w reklamówke i m. mi doniesie z autA jak juz sie rozdwoimy z Dzidzia :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2008, 19:50

Hej

Ja czekam na m. znów musiał w pracy dłużej zostac (mam nadzieję, że jutro nie będzie musiał iśc :ico_olaboga: ).

To pokażę Wam mój mega brzuch, w pasie ok. 98-99cm (czyli od ostatniego razu jeszcze troszkę urósł :ico_oczko: )

Obrazek

Obrazek

Jeju, ale sobie dziś spiekłam nogi :ico_olaboga: , dopiero teraz zauważyłam jakie mam czerwone :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-05-30, 20:08 ]
no i przed chwilą dotarła paczka :ico_brawa_01: , a w niej pierwsza sukieneczka dla mojej córci (jest przesłodka :ico_haha_01: )

Awatar użytkownika
murdemille

30 maja 2008, 20:18

NOWA ekstra brzucsio i mamusia jaka fajna! :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja dostałam 5 z recenzji :-D musiałam się Wam normalnie pochwalić, teraz leżenie, o 21:00 dr.house jakiś ananasik z puszeczki i do poduchy :ico_haha_01:

ahhh ale sie ciesze! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a mi maz napisal sms to się uśmiałam:"właśnie widziałam najgorszą rzecz w życiu! jakaś straszna hipiska z dzieckiem ubranym w koszulkę DŻEMU! Kochanie nie robmy tak nigdy!!!!"
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2008, 23:09

hej hej hej
Ja mega zmeczona.
Wlasnie imprezka sie skonczyla i troche posprztalam, dobrze ze jest zmywareczka :ico_brawa_01:
Urodziny sie udaly, milan dostal fajne prezenty, jutro powrzucam troche fotek .
bylo troche dzieci i synek strasznie sie wyszalal , a padl do spania jak normalnie kloda.
Jak odpalilam swieczki to probowal zdmuchnac , ale nie dawal rady i tata mu pomogl, choc wytrwale dmuchal i dmuchal, fajnie to wygladalo.

NOWA, fajny brzusio, ale chyba jeszcze nie masz go az tak bardzo nisko, albo mi sie tak wydaje, choc w sumie, nie zawsze brzuch musis spasc zeby rodzic :-)

Marta26, ja mam duzo tetrowych pieluszek, bo min ze 2 dziennie szly do wycierania buzki, to na poduszke, to do przykrycia w letnie upaly, ale bedzie czas zeby dokupic :ico_oczko:
a ja dostałam 5 z recenzji :-D
no to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2008, 08:49

Witam :ico_ciezarowka: , u nas bez zmian, nadal 2 w 1.

Ja już po śniadanku. Nocka super, dziś żadne bóle mnie nie budziły :ico_oczko:
Czuję sie dobrze, jak już pisałam, jakbym w ciązy nie była. Żadnych nowych oznak zbliżajacego się porodu nie widac :ico_noniewiem:

No dziś też niestety sama (same :ico_haha_01: ), bo m. musiał do pracy pójśc :ico_placzek: (wczoraj wrócił bardzo późno i strasznie zmęczony). Dziś chce do kina mnie zabrac, ale jakoś patrzę nic ciekawego nie grają :ico_noniewiem:

No i dziś śniła mi się moja ksiezniczka :ico_brawa_01: juz po drugiej stronie brzuszka :ico_brawa_01: , cudny sen :-D

Zapowiada się piękna pogoda więc pewnie pójde troche posprzątac i na tarasik :-)

Siunia fajnie, że imprezka udana i wszyscy zadowoleni, czekamy na fotki :-)

Janoszka gartuluję super oceny, no i najważniejsze, ze z głowy :ico_brawa_01:

Wpadnę potem zobaczyc co nowego, może któreś z dzieciaczków jednak zdecyduje lub zdecydowało się zostac majowym :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
murdemille

31 maja 2008, 09:08

witajcie o poranku. :ico_ciezarowka:
u nas na balkonie SKWAR!
Noc miałam spokojną choć gdzieś w połowie miałam strasznie napięty brzuch, tak że musiałam go ugłaskać by sie uspokoił :ico_oczko: a wstałam wcześniej niż chciałam bo strasznie już po raz kolejny ciągnęła mnie prawa noga, zaczynając od uda kończąc na łydce :ico_olaboga: nie wiem co to, jakby mi drętwiała. przekładanie się ze strony na stronę tez nie pomogło, to wstałam.
my już wyprysznicowane i mała kaweczka.

a wczoraj wieczorem żeby było mało pożarłam się z moim m. przez telefon :ico_olaboga: :ico_placzek:

gdzie reszta brzuchatek????

siunia, NOWA dziękować :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2008, 10:28

Witam

sloneczko mocno swieci

My wstalismy przed 10.
Milan jak wczoraj padl, tak spal cala noc u siebie w pokoju az o 10 poszlam go obudzic.

Maz jeszcze spi , siostra tez. A my dopiero po sniadanku.

I znow jak to w weekend zaczynaja mnie skurcze lapac, ale narazie lekkie. Wiec narazie nie przewiduje porodu.

Awatar użytkownika
murdemille

31 maja 2008, 10:43

a ja idę się zdrzemnąć słuchając coldplay :ico_noniewiem: jakoś mi tak słabo... :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”