czesc, dziewczyny,
Jest 4 nad ranem, godzinę temu obudziłam sie z dziwnym bólem, odszedł mi czop (chyba), mam skurcze co kilka minut, boli jak cholera, chyba pojadę do szpitala, a najlepsze jest to, ze moj mąż obudził sie na kilka minut, kazałam mu liczyc skurcze, a ten stwierdził, ze to pewnie jeszcze nie czas i poszedł spac
Jesli nie wyląduję dzis w szpitalu, to napiszę później. W razie czego trzymajcie kciuki.pa
witam
wczoraj emilka mi napisala ze jeszcze nie urodzila, rozwarcie takie samo jak bylo i czekaja az sie rozkreci, bo glowka dziecka jest jeszcze dosc wysoko.
a u mnie tez cisza odchodzi mi czop caly czas i mam skurcze ktore ni bola haha, zaraz jade na ktg, a jutro do lekarza na badanie.Dona, no, no bylo by superrrrrrr trzymam kciuki.a to dla czarnulki
zirafka, ja bym już chciała... tylko no co robić? lekarz odradził katowania się sprzaaniem i dlugimi spacerami, jesli boli. Ponoc jak bedzie sie mialo zaczą to się zacznie i ja na to nie mam raczej wplywu.. no i 2 dni po terminie to jeszcze nie tragedia, prawda?