cześć dziewczyny,
wiec z tym wierceniem to pewnie normalne, pewnie dzieci odreagowują, no a ja też zostawiam zawsze Alka w spokoju - jesli sie wierci i nie budzi to tylko głaskam od czasu do czasu albo za rączke albo po główce, że na brzuszku - on tez jak był malutki miał taki okres ze na brzuszku duzo spał, zasypiał na noc tylko nam kiedys na brzuszku no i teraz znów zaczyna preferowac te pozycje, na boczku i na brzuszku, jak był mały to czuwałam jak był na brzuszku bo wtedy sam nie umiał sie przekrecic za bardzo a teraz nic nie robie, a w nocy spie, bo wiadomo nasze dzieci juz po swojemu i sprawne - ale pytałam, bo jestem ciekawa jak u Was
a co ubioru na noc - Alek nie lubi zbyt ciepło, ostatni nawet mu body z krótkim ubierałam i kalesonki
a on sie odkrywa i cały czas ciepły jest...w ogóle lubi jak nie ma nadmiaru na sobie
no i chyba zaczne sie rozgladac za pizamką, moze mu bedzie jeszcze lepiej sie spało,
co do kapieli w czasie choroby - jak goraczka - nie wiem, bo w sumie Alek jeszcze nie gorączkował nam tak bardzo, ale Alka lekarz /ten poprzedni/twierdził ze jak dziecko chore - to jak najbardziej kąpiemy zeby zmyc zarazki ktore sie gromadza, to wszystko co dziecko z siebie wydala przez skórke, i my tak postepowalismy jak Alek miał katar itd
Edytko - lekarka widac uwrażliwona na aktualny temat....wiadomo dla Ciebie to absurdalne ale ....
gratulujemy Wiktorii że dzielnie zniosła zakolczykoanie
to teraz będzie z nniej damulka
Frydza - udanej imprezki!!!!
a ja dzis musze sie troche pospieszyc, zaspalismy, teraz robie obiadek, a wieczorkiem spotkanie z koleżankami
[ Dodano: 2008-05-31, 13:10 ]
aa Frydza - Alek dziękuję za życzonka od cioteńki