tak,już to widzę do pierwszego razu jak ci się coś słodkiego zachceale słodycze ograniczę jednak
[ Dodano: 2008-06-02, 13:46 ]
jedz ile wlezie
mam zwyrodnienie siatkowki, teraz co prawda oszczedzaja szpitale i nie respektuja tego podobno, ale mam fajna lekarke i powiedziala ze jakk chce to mi nie bedzie robic problemow... mam nadzieje ze tak bedzie, bo juz sie nastawilamA tak na marginesie: albo gdzieś przeoczyłam albo taka gapa ze mnie, ale czemu masz mieć cesarkę ... no chyba, że coś mi się pokręciło i nie masz mieć ???
mi tak skokowo waga leci caly czas. w 3 dni potrafilam przytyc 2-3 kg a potem 2 tygodnie nic i znowu skok. moze tez tak masz. ja dobilam 15 kg i juz 2 tygodnie trzymam, wiec moze sie uda juz skonczyc na takiej wadzeBo np. zważyłam sie wczoraj i dziś i wyszedł mi kg więcej dziś. To chyba niemożliwe zwłaszcza że w te upały to za duzo sie nie objadam. To chyba jednak gdzieś woda mi się w organizmie zatrzymuje tylko gdzie skoro nie ma opuchlizny? jak myslicie?
ja tez tak mam ostatnio, jakby nie dało sie normalnie bez problemówDo tego mam odwrotny problem, jak przez 2 tyg. miałam pare razy dziennie biegunkę, tak od 2-3 dni mam zaparcia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość