jestem - młody spi ..ja adam na twarz - zaraz wrzuce zdjecia na fotosik
co spania - młody cała zime spał w pajacu i pod koceykiem
kołdra zło oststeczne - teraz spał w pizamce i pod kocykiem......bo pajace za małe ...te 98 - z tesco to zaczełam stopy odcinać i ma na zimniejsze noce
a dziś w samej koszulce na krótki rękaw i sciagnełam mu spodenki od pizamki - założe w nocy - bo teraz to gorąco
zbora - ty czasami narzekach na nude..a ja...a ja bym chciała tak spokojnie życ .... a tak wiecznie sama - Duży albo w pracy do wieczora albo w rozjazdach ....czekam az wyjdziemy na prsta - jak mawia Duzy ....ech...
dobra lece na footosik
[ Dodano: 2008-06-02, 19:43 ]
oo doczytała w miedzzy czasie - mój tez niejadek ostatnio
hyhyyhh mój Hubertus - to nawet zabawne - gorąco jest - to jesc nie chca a poza tym sa w nowym etapie - sa wazniejsze rzeczy od jedzenia - trezba zwiedzac, ogladac
zbora - no wspólczuje ..mamy gadania - ja tez jak jestem chora - to młody od razu tez- przeciez to nieuniknione .....
anza - oj jak ja cie rozumiem ...
[ Dodano: 2008-06-02, 20:21 ]
no dobra to lecimy
roczek 21.05.8 - ( jeszcze Lokosław
- z lokami )
22.05.08 - sciecie włosów - no teraz nikt sie nie zapyta - a jak dziewczynka ma na imie
podlewanie, prace w ogrodzie to moja specjalnosc
a nie mówiłem , że pestka
reszte spróbuje wgrac - ale cięzko fotosik mi cos chodzi
a poza tym - młody kupę robi do nocnika - bez ngo nie zrobi juz z sikaniem - jK POSADZE TO ROBI A JAK NIE TO NIE
.. wołać nie woła
gada po swojemu - wszedzie go pełno - oststanio nos rozwalił - bo miał wafelka w reku i był szczesliwy to po co patrzec jak sie idzie ..
fajny chłopczyk z niego - rozumie chyba wszytsko - jak sie mu powie, pzynies szufelke - przyniesie , wyrzuc do smieci - pojdzie i wyrzuci do kosza
jak wracam - do domu- to mi sam kapcie podAJE
taki bardzo pogodny jest -- mały chichracz z niego i czasami taki urwis
ale kochany
[ Dodano: 2008-06-02, 20:27 ]
moje słońce