Ja czuję się nieźle,oprócz tego,że nerki mnie bolą,no ale to było wpisane w koszta,bo mam pewne wady w ich budowie:(
No ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)
Pozdrawiam:)
taaa, też się tego trzymamNo ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)
ja wolałabym córę, a to dlatego że mam prawie 8letniego kawalera w domuJa jestem stresznie ciekawa czy córa czy chlopak? a ty?
suprra RóWNIEZ bede rodzic cos ok 7 stycznia 2009 roku:P:P
oo, to suprr, uspokoiłam się troszkę.. ale i tak czekam z utęsknieniem na wizytę u położnej...A WOGOLE CO DO TYHC BLESCI BRZUCHA?? NIE PRZEJMUJ SIE JA ROWNIEZ JE MAM I SIE PYTALAM LEKARZA I LEKARZ MOWIL ZE TO BARDZO DOBRZE ZE POBOLEWA BO MACICA SIE ROZSZERZA A GDY JAJNIKI KUJA ( A MNIE KUJA) TO DZIALAJA HORMONY:)
no, ja też długo szukałam suwaczka, który by dobrze pokazywał i ten, który mam w profilu właśnie pokazuje to, co powinienAHH TE SUWACZKI LUBIA KLAMAC;P BO JAS TO 8 TYDZ I CHYBA 2 DZIEN
oj, Kochana teraz mamy czas, żeby leżećkurde najbardziej teraz mnie boli kolano bo nadwerezylsm i chodzic zbytnio nie moge
to trzymam kciuki mocno... ja zdałam za pierwszym razem testy, a za drugim jazdę, bo uprzejmie zapomniałam zapiąc pasyza tydzien 3 egzamin na prawko;
nooo, suwaczek pierwsza klasaa to moj prawdziwy suwaczek wszystko sie zgadza![]()
mnie teraz nie, ale w ciąży z synem bardzo mi dokuczały i lekarz wtedy kazał mi uzupełniać magnez w tabletkach z wit. B6Od jakiegoś czasu bolą mnie łydki czy was też?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość