Marta26, listę już uaktualniłaś Szybka z Ciebie kobieta
siunia, i jak? Książeczka kupiona?
wiem ze w kregoslup, pewnie zewnatrzoponoee, ale moze podpajeczynowkowe? nie dopytalam sie kurde wiem ze jedno to wkladaja cewnik i tam leci lek na bierzaca, a drugie to wstrzykuja cos jednorazowo chyba i wtedy 24h trzeba lezec poziomo nie wolno glowy nawet podnosic z lozka.. cholera wie ktore lepsze, zewnatrzoponowe to na pewno przy naturlnych porodach daja, bo wiadmo trzeba wspolpracowaca wiesz jakie będziesz miała znieczulenie?
to super, szybko i mowisz ze nie tak zle.. mam nadzieje ze tak bedzie u mnie. mi dodatkowo lewatywa i golenie odpada bo to juz w domu mam zalatwic. KTG pewnie zrobia, moze USG tez, zobaczymy.. chcialabym zeby mnie zbadali od srodka, bo ciekawa jestem czy cos mi sie tam samo juz ruszyloTuska, ja miałam taką planowaną cesarkę. Przyszłam na umówioną godzinkę zrobili mi tylko KTG,, zbadali, lewatywa,cewnik i na stół, po 10 minutach Filip byl już z nami. Ja miałam zzo więc wszystko doskonale pamiętam - nie było tak źle...
tez bym sciagnela, ale ja to schize mialam juz od poczatku ciazy ze sie zaklinuje i nie nosze juz dluuugo - a najlepsze ze moj maz razem ze mna przestal nosic hehe a tak realnie to gdzies od miesiaca dopiero puchna mi palcejanoszka, ja bym ci radziła pomocz ta reke w misce z bardzo zimna woda, namydlij i sie pozbadz obraczki. bo jak Ci łapy napuchna jeszcze bardziej- a przy tym upale to raczej nieuniknione, to możesz mieć problem z krazeniem w palcu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość