lulu_, no co ty bedziemy zagladac, ja mam laptopka, to jedna reka bede trzymac malenstwo i karmic a druga pisac.
Mam juz wprawde, bo z milanem prawie kazdy obiad tak jadlam przez pierwsze 3 miesiace
Dziewczyny mnie zatkało, normalnie super. A jaki humorek mam
Zżyłyśmy się na tt nie ma co!
A ja nastawiłam się na piątek, jutro sprzątanie i dużo truskawek a w czwartek ostatni normalny obiad, tzn domowy, bo szpitalny to nie taki do końca normalny
lulu_, no co Ty, my sie umówmy najlepiej że na siebie poczekamy i w tewn sam dzien sie rozdwajamy, umowa stoi?
Marta26, super pomysł
spinka, to może przed piątkiem się jeszcze sypniesz ? siunia, dzięki
Już nie mogę się doczekać pierwszych zdjęć czerwcóweczek Jak na razie bez niespodzianek - dziewczynki rodzą się w pierwszej połowie miesiąca. Marta musimy poczekać przynajmniej do 17, żeby wyprawka była pod kolor
kurde, a ja juz po ostatnim posilku jak to brzmi
troche sie zajelam czyms innym, bo obiad mezowi i przyszly krzesla i stol do kuchni i tata z mezem moim naklejaja wlasnie naklejke na sciane ale sie mecza biedaki, strasznie sie to nie chce sciany trzymac. zrobie zaraz zdjecie moze
lulu_, moja wyprawka jest w zasadzie uniwersalna, bo ja miałam sie ponoc nie nastawiac na faceta. to nic że nazywam dzidzie Patryk ale w razie czego szybko przemienimy na Patrycja
ale ja czuje że tam facecik fika
[ Dodano: 2008-06-03, 18:32 ] Tuska, no to mów, co sobie zazyczyłas na ten posiłek?
Jutro Twoja kolej
Tuska, , wspolczuje ci tak wiedziec, normalnie ja to bym w nocy w ogole spac nie moga , no ale jak tylko bedziesz mogla dawaj tu nam znac jak sie czujesz i jak dzidzia