ja czekam aż mój synus wróci z wczasów nie ma co, wcześniej się nie rozdwajam

Ja bym tez chciała dotrzymać do 38 tc,choćby dla zdrowia dzidziJa nie mogłam się doczekać porodu,a teraz jednak nie bardzo mi się spieszy, te 2 tygodnie bardzo chciałabym wytrzymać, tak do 38 tc.
Miałam ten sam dylemat,bo jedną torbę mam ogromniastą,a druga mała...w końcu upchałam się w tej małej; tylko rożek i ubranka dzidzi są w reklamówce,bo już nie weszły....ale jedna za duża, a druga za mała
Ja podkładów mam chyba ze 4 paczki,do szpitala biorę jedno opakowanie,bo z tego,co pamiętam-w pierwszym dniu po porodzie szpital daje podkłady,dopiero potem trzeba mieć swoje...a jak braknie,to można poprosić pielęgniarkę-dają bez problemuNo i oczywiście nie kupiłam jeszcze pieluch bella,ale dziś to uzupełnie i stwierdziłam,że klapki by mi się nowe przydały
mi się też wydaje że mi brzusio opadł :) bo nawet lepiej mi się oddycha :)Ja mam takie złudzenie,że od 2 dni brzuszek mi trochę opada....ale nie wiem,czy to tylko moja wyobraźnia,czy prawda?
to u mnie wg usg za 5 dni będzie ten 38 tydzień-więc ja chce już za 5 dni urodzic :) i mieć swojego Synusia przy sobie :)Ja bym tez chciała dotrzymać do 38 tc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość