Ja mam podobnie, Ula sama w łóżeczku marudzi, trze oczka i nie może zasnąć, bo jej gorąco, ale jak ją brałam na kolanka to momentalnie mi zasypiała... czego nie rozumiem, bo na dworze było gorąco, a ja ją dodatkowo grzałam swoim ciałem, a jednak u mnie zasypiała... heheheh Na szczęście dzisiaj chłodniej odrobinkę.majka sie tez strasznie meczy nie potrafi w dzien spac teraz tez ja usypiamy z wielkim placzem no ale w koncu musi pasc
A urlopu wypoczynkowego nie wykorzystujesz? Ja po macierzyńskim wypisałam sobie całe 26 dni urlopu wypoczynkowego i teraz niedługo będę musiała iść do firmy wypisać urlop wychowawczy.ide z Martynką załatwiac wychowawczy bo macierzynski konczy mi sie 14 czerwca.
Artur to samo, a przy mamie zasypia bo czuje bliskość. Ja przez ostatnie dwa dni z nim zasypiam na łóżku, przytulam go do siebie i zasypia po dłuższym wierceniu.Ula sama w łóżeczku marudzi, trze oczka i nie może zasnąć, bo jej gorąco, ale jak ją brałam na kolanka to momentalnie mi zasypiała
nie mam nic do wykorzystania bo jak byłam w ciąży konczyła mi sie umowa a bardzo chciałam zeby przedłuzyli mi na okres wychowawczego. No więc coś za coś, ja zrezygnowałam z urlopu a oni dali mi umoweA urlopu wypoczynkowego nie wykorzystujesz?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość