Aginka, prosimy o foteczke
Ja też bym chciała przekłuć uszka Adusi ale mój W jest nastawiony anty i nie wiem czemu
mama-emilki, ja za was trzymam kciuki
Maggie, życze ci żebyś znalazła odpowiednią pracę
W zasadzie w ciagu dnia to tylko opieka nad jedną dziewczynką, ta młodszą, bo ta starsza byłaby w przedszkolu.A ta praca nad opieka dzieci (te dwie dziewczynki) to nawet mi sie wydaje fajna propozycja Antos by sie pobawil z dziewczynkami a ty bys miala wszystko pod kontrola
Oj martwie sie o Ciebie kochana....jakbyś chciała pogadać to pisz na maila lub na PW.Mialam / mam "problemy" z mezem, czeka mnie sąd ...
Gabrysiu no tak mysle, poza tym bede z moim chłopaczkiem ukochanym....to jest wielki plusA jeszcze wracając do tej pracy, to rzeczywiscie skoro ta starsza dziewczynka by była w przedszkolu to na pewno bys dała rade z opieka nad Antosiem i młodsza - to znaczy tak mi sie wydaje, ze to mogłaby byc fajna praca
Sorki, Kristi, nie wiedziałam, bedę pisać Jej imie w oryginale...Maggie jakos nie lubie jak ktos mowi na moja Nicole Nicosia
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość