Czesc Kochane Sierpnioweczki!!!
Wszystko przeczytałam, ale nie wiem czy pamietam...

Za nowe umiejetnosci
Aga, ciesze sie, ze u Was juz lepiej.
Agasco, Wito super wyglada na fotkach i duzy jest
Karolina, gratki za prawko. Na pewno Ci sie przyda, zobaczysz

Mnie tez niedlugo to czeka
Dziewczyny, na prawde wspolczuje nauki przy dzieciaczkach bo wiem ze jest mega ciezko. Ja juz mam to za soba i jestem super szczesliwa. Teraz zostal mi tylko moj kurs dekoratora wnetrz, ale tu juz nie ma pospiechu, bo zapisalam sie juz na nauke przez internet zebym mogla robic z Polski. A taka nauka jest duzo prostsza niz nirmalnie
U nas tez sie dzieje. Szymek ciagle sie uczy czegos nowego. Chce powtarzac slowa. Czasami tak smiesznie mu wychodzi

Teraz raczkowanie juz nie jest fajne, jestesmy na etapie prowadzania za raczki.

Dobrze, ze jest "wysoki" to nie musze sie za bardzo schylac bo nie wiem jak moj kregoslup by wytrzymal

Chodzi przy scianach, wspina sie na szafki. Musze miec oczy wokol glowy

Ale slodki jest

Generalnie juz nie mam na nic sily. Przestalam juz sprzatac za kazdym rtazem jak cos wyjmie z szuflady albo porozrzuca po calym mieszkaniu. Sprzatam wieczorem, jak Maly zasnie. Jak w ciagu dnia ktos do nas zajrzy to jest pobojowisko ale nie mam juz sily zeby ciagle sprztac po Szymciu. Trudno.
Na glowie mam jeszcze pakowanie do Polski. Sporo juz wyslalam paczkami, ale duzo jeszcze zostalo. Szal normalnie. A jeszcze chcielismy pozwiedzac sobie NY przed wylotem. Zoo i Statue Wolnosci. Mieszkam tu tyle lat i jeszcze nie bylam na Statule

Wstyd
http://allegro.pl/item371916042_ogrodek ... tikes.html
To chyba o ta zabawke chodzilo.
:ico_buziaczki_big: dla Dzieciaczkow :ico_buziaczki_big: