Witajcie ;)
Moje dzieciatka juz spia,dzisiaj jakos pozno Nicole zasnela bo o 14 00 ale wczesniej nie chciala za nic usnac

No ale sobie spi i jest ok,tak samo jak Marcusek tez zasnal niedawno czyli powiedzmy ze spia znowu w tym samym czasie :)
U nas dalej pogoda do kitu,no ale chwilowo nie pada i ja sie zaraz wybieram na rowerze do kiosku :) Musze sobie kupic taka jedna ciekawa gazetke i przeczytac tam artykul jak to dziadkowie sa wazni dla dzieci
Pozatym ja z moim mezem kupujemy sobie nowy telewizor

tym razem kupujemy Plazme taki dlugi i cienki i juz sie ciesze i sobie fajnie obejrzymy mecz w niedziele Niemcy:Polska na nowym telewizorze

ciesze sie
Pozatym to nigdzie nie bylismy dzisiaj bo taka pogoda ze sie nic niechce,no i wczesniej padalo a jak dzieci mi pozasypialy to nie pada..
A ja wam nie powiedzialam ze moja Nicolinka moze dolaczyc do grona dzieci ktore maja swoich wielbicieli :)
Otoz to bylo w poprzednia niedziele,mala Nicole sie bawila z babcia i poleciala obok do domu a tam mieszka taka babka Karin i ona ma syna Jonasa i tam sie Nicole bawila z tym Jonasem i ten chlopiec ma 3,5 roku i zaczal tam mala Nicole przytulac mala go odpychala ale on tak przestawal i znowu ;) Az w koncu poszlam tam zobaczyc co Nicolinka robi i mialam malego Marcuska na rekach i wyobrazcie sobie ze jak mnie ten maly Jonas zobaczyl to odrazu przestal Nicolinke przytulac i byl spokojny i grzeczny

Wystraszyl sie mamy
No a najlepsze ta mama Jonasa mowi do niego zeby dal Nicolce urosnac bo jeszcze ma czas na takie rzeczy
Takze Nicole ma tez adoratora a najlepsze ze ten Jonas mieszka w domu obok
Maggie fajnie ze jestes juz w Pl,milego pobytu i super ze Antos sie tak cieszy ze babcie widzi :)
Angga witaj u letnich mamus,sliczne masz coreczki.
Ja mieszkam na stale w Niemczech na pieknej Bawarii i musze ci powiedziec ze moja corka Nicole tez jest dwujezyczna ..
[ Dodano: 2008-06-06, 16:01 ]
wybaczcie nie napisze wiecej bo musze jechac i zaraz przyjdzie pan i nampodlaczy nowy naasz telewizor papa