jeszcze troche pozyje-najprawdopodobniej to bobo cisnie na nerw i dlatego te klopoty-narazie sie nie martwie -jak bol bedzie sie nasilal mam sie zaczac martwic i tak zrobie co tam na sile sobie problemow szukac jak u nas dzizisj taka piekna pogoda pozdrowionka
Witam z
Troszkę mnie nie było,ale teraz już mam nadzieję,że będę tu zaglądać codziennie
Ciągle jestem na zwolnieniu lekarskim do lipca,niby fajnie ale jak się ma wolne to dni wydają się takie krótkie,muszę regularnie chodzić na spotkania z lekarzem zakładowym,teraz czekam na szpital więc cały czas się martwię,denerwuję czy jak tam trafię to wystawią mi pozytywna opinię.
dziekuje bardzo .U nas ladna pogoda...a ja sie nudze...czakam az maz wroci z pracy moze on cos wymysli
Poczwale sie jeszcze moim brzucholkiem
[ Dodano: 2008-06-09, 09:17 ]
No i dopadlo mni w koncu przeziebienie ...a tak sie ostatnio cieszylam,ze jeszcze w ciazy nie bylam chora no trudno co poradzic...oby szybko minelo i temperaturka nie rosla Pogoda u nas sliczna ...no ale z tyk kataram to pewnie sie nie naciesze zbytnio sloneczkiem dzisisj
Super fotki...na molo pod molem dobrze ze pogoda dopisala
i piekny zolty motorek tam widze ...ja ciagle przeziebiona ale pelna radosci dzizisj mam usg o 14 juz sie niemoge doczekac kiedy ja zobacze
kwiatunio Ale extra foty. Podziwiam Cię, że się nie boisz jeździć na motorze. Ja mam strasznego cykora, żeby na skuter wsiąść a co dopiero na taką maszynę. Super, że Wam pogoda dopisała mmarta81, No ciekawe ile już mała mierzy? A jak często masz USG? kasia27, Witaj, będę trzymać kciuki żeby opinia była pozytywna! Barbara, Życie płata nam różne figle, mam nadzieję, że z mężem będzie lepiej!