babe_boom, Michas jest przesliczny!!!! Hihihih no to masz juz parke, pamietam ze chcialas miec mnostwo dzieci, czy juz mysliscie o nastepnym w nadchdozacych latach czy zrobicie sobie teraz przerwe? Jak to jest podolac dwom maluchom?? maly pewnie jeszcze duzo spi?? Kurcze tez juz chce niedlugo maluszka ale dopoki sparawa z domem sie nie zakonczy i pracka nie beidze przez roczek to niemoge buuuu
MamciaKochana, ja już więcej dzieci nie chcę! Ten poród był duzo boleśniejszy niż Majusiowy, nie dałabym rady... Poza tym lekarz dał mi 5 lat na zrobienie operacji, po której dzieci mieć już nie będę mogła... jakbyśmy mieli swoje mieszkanie i ja jakąs dobrą pracę to może byśmy pomyśleli ale jak na razie nic się nie zapowiada więc odpuszczam ta dwójeczka w zupełności mi wystarczy
babe_boom, hihihi ja tez w sumie tak zapowiadam i zapowiadam ze czworeczka, a najmniej trojeczka mi sie marzy ale pewnie po drugim porodzie juz sobie odmowie...hihihih Majeczka pzesliczna jest, na taka duza wyglada, jak reaguje na Michasia?? Magdzinka, przesliczne foteczki!!!! widze ze pogoda dobrze wam robi, duzo w ogordku czasu spedzacie,a to u was w ogordku??
Takie tutaj śliczne zdjęcia że i ja postanowiłam się pochwalić moim roczniakiem.
To mój kotek
Uśmieszek
Myjemy ząbki
MG][
Na plaży jest dużo piasku :D
Zjadam chlebek
A tu już urodzinki:
Prezent od dziadziusia
A to co?
Łe? Tylko takie coś?
Z babcią
A ja broję :)
Na rowerku
Zjadamy jagódki :D
A kuku :)
Frydza, po prostu BOMBOWE zdjecia!! Kobieto! To ostatnie podsumowuje wszystko!!! Mam-mam , brawa dla Wikusi!!! Patrycja.le, bajeranckie zdjecia szczegolnie te do urodzinek i witaj w naszym gornie!! Chwal sie czesto swoja kruszynka i tym jak broi!