hej dziewczyny to ja gosia888 pisze z Irlandii od kolezanki. A to jest jej login bo zarejestrowala sie. Ma córke Karolinke ze stycznia 2005. Wiec idealnie pasuje na ten watek :) Asia i ma 25 lat. Siedzi z mezem i coreczka w Irlandii. No i chodzilysmy razem do podstawowki przez 8 lat.
A nam pobyt tutaj bardzo milo leci. Tomek bardzo dobrze zniosl lot, ale na poczatku troche tesknil za domem.
gosiu najwazniejsez,że Tomek dobrze zniósł lot i wychodzi na to,że nnie taki diabeł straszny
dokladnie
my poszlismy do parku. Goraco na krotki rekaw siedzialam. Naprawde super pogoda. Maly sie wybawil i wrocil tak strasznie umorusany ze od razu pod prysznic poszedl i to sam
My sie z mezem wybieramy dzis na zakupki. Dzwonila kolezanka, ktora pracuje w w duzym sklepie z odieza ze jest nowa dostawa, moze sie na cos zalapiemy.
ja jeszcze troszkę i znikam do domciu,nie wiem czy jeszcze dzis się odezwe z domku...jakoś nie bardzo mam dziś chęć do rozmowy,chyba sobie troszkę posprzatam,pobawie się z Julką....
kupujecie moze takie pisemko-"przyslij przepis"
wyslalam tam przepis na zapiekanke-i wylosowali mnie i bede w kwietniowym numerze z pysia:)
mam nadzieje ze kupicie gazetke za cale 0.80zl ;) acha i nagroda jest 50zl