HEj,
Wrocilam z zakupow

Sama bylam i bylo mi tak dziwnie, ciagle szukalam wozka

brakowalo mi kosza na zakupy zeby tam upychac zakupy a tu nie bylo

No i jak szlam jeszcze bez zakupow to normalnie nie mialam co z rekoma zrobic

Zboczenie zawodowe mamy??
Ale mam dwa nowe komplety bielizny czarnej, biustonosze plus stringi, jeden push-up zeby te nieszczesne cycki troche powiekszyc

i jeszcze mam nowy stroj kapielowy z H&M, fajny taki, kolorowy: braz, czerwony bialy rozowe takie asymetryczne wzorki. Do tego 4 pary skarpetek-stopek do adidaskow no i claa reklamowka prezentow dla dzieci: zestaw do golfa, pilka z Euro 2008, mega blocksy z ksiezniczkami, zabawkowy aparat fotogr. plus spineczki, portfeliki, opaski , okularki ufff..... MAm chrzesniakow i reszte obkupiona na wyjazd do pl..... Nelusia zafasowala tylko chusteczke na glowe hello Kitty (uwielbamte serie) cdn
[ Dodano: 2008-06-08, 18:27 ]
Jestem, troche mi zeszlo w domu.
Kontynuujac

:
JA mam termometr elektroniczny jeszcze po Zuzi i jest dosc dokladny. W ciazy kupilam termometr ktory mierzy w uchu i na czole firmy Baby Ono, NIE KUPUJCIE TEGO SZAJSU!!! Jest strasznie niedokladny, swiruje jak tylko mozna i kosztowal ponad 130 zl
Eve, gratulacje dla Szymcia za 1 zabka

A wiesz, widzizlam dzis w H&M sandalki dosc fajne, popatrz u Was. Ja chyba nie bede sandalkow kupowala, mam takie ze skorki mieciutkiej buciki bialutkie i chyba to wystarczy choc dzis widzialam takie sliczniusie rozowiutkie... no nie wiem.
A propos..... znacie buciki Gucio? Ja mialam dla Zuzi jako te do nauki chodzenia i byly REWELACJA

Nell tez kupie jak bede w Pl, bo kosztuje 78 zl a tutaj w szwedzkich sklepach te buciki uwazane sa za bardzo dobre ( w sumie 1 z nielicznych produktow polskich na szwedzkich polkach) i kosztuja na polskie ponad 120 zl. Sa tez modele z dziurkami na lato. Wystarczy wpisac w google buciki Gucio to pewnie znajdziecie. Tylko te kolory na stronce kijowe sa, ale fioletowe byly sliczne na zywo.
[ Dodano: 2008-06-08, 18:31 ]
Majandra, trzymam kciuki za studia.... Ja zaczynam szkole w sierpiniu i bedzie niezla jazda, bo wszytstkie przedmioty bede miala po szwedzku np ekonomie przedsiebiorstwa i temu podobne.