Hej dziewczyny!
Kiedy wy tu piszecie??????
Ja tu ledwo co dwa dni siadam!
Marcia, przykro mi z powodu Twojego wujka. My tez dzisiaj mamy dziwny dzien. Jedna moja przyjaciolka od 3 w nocy jest na porodowce i nie moze urodzic chociaz wody jej odeszly, a druga wlasnie poronila. Nawet nie wiedzialam ze byla w ciazy. Dopiero co urodzila synka pol roku temu...
Moja Haneczka zrobila nam niespodzianke i okazala sie niezlym spiochem po mamie :) PRzedwczoraj spala 12 godzin i nie obudzila sie na jedzonko a dzisiaj tez niezle - bo dopiero o 6 rano dostala mleczka i potem o 9:30 musialam ja budzic bo juz przeginala pale! Ile mozna? :)
No i w ogole tez tak robi prrrrr i sie cala opluwa przy tym. Ostatnio odkrylam z nia pare zabaw gdzie mala po prostu smieje sie w glos bo nie wytrzymuje tak ja to bawi. Wiec mamy ubaw po pachy.
No i dzisiaj odnioslam wreszcie sukces bo w koncu zjadla mi gerberka - zupke jarzynowa. Normalnie nie chciala nic z tych rzeczy a dzisiaj wciagnela 3/4 sloika.
Justyna - kaszka bananowa to fajna sprawa. Ja daje Hani gdzies od dwoch tygodni taka rozwodniona w butli na noc i ona to uwielbia. Potrafi byc najedzona ale takiej butli nie odmowi :) No i dzieki temu mi przesypia ladnie!!!
Iwona - kiedy przeklulas uszy Majce? Bo ja chce Haneczce tez ale mam obawy... No i gdzie poszlas?
Madziarka - Twoja mala to sliczna dziewuszka i no juz duza! Ile ona wazyla przy porodzie? Ja musze isc z Hania do szczepienia niedlugo to ja zwaze... Szukam gdzies tanszej tej szczepionki na pneumokoki. U nas w aptece 345 zl kosztuje ale podobno sa takie apteki z tanimi lekami i mozna sporo tansza dostac..
Dobra, brykam! Do uslyszenia pozniej!