Witam dziewczynki
Iwciu - wiem nawaliłam ale nie miałam kiedy i jak bo mąż mi coś mówił że musi wgrać program żebym mogła pomniejszyć fotki a niestety moja mężosia gosposia nie miała czasu wiesz obsługuje raz mnie raz Niki pozatym wczoraj popołudnie i wieczór spędziłam na działce na lezaczku a dziś byłam w podróży jak tylko będe miała program to wyśle obiecuje
A dla Bartusia z okazji 10 wszystkiego naj naj naj :ico_prezent:
Kasiulka - jak znajdzie mąż babe to daj namiary to jej nastukam babol wstrętny
Asia - a ja tam bym się cieszyła choć troche bo u mnie jest tak ze moi rodzice to murem stają za moim Marcinkiem a niestety równowgi w przyrodzie nie ma bo teście za mną wcale ale rozumiem Cię doskonale bo sama nie lubie jak moja mama ocenia coś co mogłaby sobie odpuścić puszczaj mimo uszu ty najlepiej wiesz jaki jest twój ślubny i kochasz go bez względu na zdanie rodziców - to najważniejsze a mama z zięciem ślubu nie brała
Maritta, - z nieba a skrzydełka ma bo mi podobno mój trafił się jak ślepej kurze ziarno
Mery, - a jakieś leki czy diete stosujesz u Kornelka ? Co to za wirus my jak podobnego mieliśmy to przez trzy dni
[ Dodano: 2008-06-06, 17:27 ]
Wiecie co Nikola nie miała okazji zobaczyć z bliska pociągu a dziś spacerowaliśmy obok przejazdu kolejowego i przypatrywaliśmy sie z nią lokomotywie która powolutku ruszała ze zwrotnicy i maszynista zauważyl że obserwójemy i zagwizdał lokomotywa kilka razy i pomachał niuni - teraz chodzi i mówi ciu.. ciu... i macha zadowolona widac są jescze zdarzają się ludzie życzliwi bezinteresownie - obcy facet a sprawił frajde dziecku
[ Dodano: 2008-06-06, 17:58 ]
Jak znajdziecie czas to prosze zagłosujcie na nasz projekt - z góry dziękuje
http://www.lecawkulki.pl/galeria.php?t=40821
[ Dodano: 2008-06-07, 11:39 ]
co tu dziś nikogo nie było