osita, no to rzeczywsicie jesli dobrze widac na tych zdjeciach to brzuszek rosnie z dnia na dzien. ja mam ostatnio wrazenie ze moj nie rosnie. Ale juz chcialabym chodzic z dobrze widocznym brzuniem uwielbiam widok kobiet w ciazy
ale w srode i tak musze isc na zakupy ciuchowe bo w nastepny piatek mam ostatni, najwazniejszy egzamin na studiach wiec musze wygladac jakos - a te moje biale bluzeczki sa juz przymale.
osita, a ten wozek po carmen tez extra - na twoim miejscu nie kupowalabym nowego - ten wyglada jak nowy.
piekna mielismy pogode w ten weekend. troszke mnie opalilo, denerwuje mnie tylko ta moja alergia... juz mnie nos boli (non stop z chusteczka w reku)
wiecie co, a mnie ten brzuch nie boli w ogole, moze dlatego ze biore nospe 2 razy dziennie, ale smuci mnie troszke to ze piszecie ze czujecie ruchy waszych malenstw a ja jeszcze nic - czuje jak mi sie tylko w brzuchu przelewa. wiem ze to mzoe jeszcze za wczesnie ale ta ciaza to ciagle czekanie
Musze sie pochwalic, ze moja kolezanka wraz z mezem urodzila chlopca wczoraj po godzinie 20. 53 cm i 3650g