ja się jutro wybieram na łowy! Mam nadzieję,że coś jeszcze dla mnie zostałotesciowa kupila malemu 2 pizamki w biedronce

ja się jutro wybieram na łowy! Mam nadzieję,że coś jeszcze dla mnie zostałotesciowa kupila malemu 2 pizamki w biedronce
tak, miałam zaświadczenie od swojego pediatry, u nas takie zaświadczenie jest ważne 6 mies. a jeszcze dodatkowo kazali mi do tego pisac podanie, ale spoko pozytywnie rozpatrzone..heheve81, czy Ty brałaś jakieś zaświadczenie od lekarza,że karmisz,żeby wychodzić z pracy wcześniej?
no i super, jednak mozna sie obejsc bez tych sloiczkow, szkoda tylko ze mamy teraz ograniczona ilosc swiezych owocowja dziś mojemu zmiksowałam jabłuszko z bananem
wiesz co, ja juz nie raz mialam takie mysli zeby wlasnie tak zrobic, ale jakos jeszcze sie nie zawzielam, choc nie mowie nie jak dalej te moje nocki beda tak wygladac, dzisiaj musialam o 3.00 nad ranem usypiac malego w wozku a jak juz zasnal i chcialam go przelozyc na lozku to byl wielki ryk i znow wszystko od nowawkurzona koldra pod pache i do salonu na sofke, koldre na glowe i spalam dalej
no to z tego schematu wychodzi ze Szymon je mniej, ale i tak dobrze wyglada sobie wiec ja nie bede w niego pakowac wiecejA w 6 miesiacu ( jak wasze dzieciaczki): 4x180 ml mleka, 1x 180 zupka z 10 g gotowanego mieska (bez wywaru) oraz 1x przecier owocowy nie wiecej niz 150 g.
no cos ty, jemu sie nie pochwale ze tak sie wczoraj usmialamEve, no nie wiem czy Twoj mezus bylby taki szczesliwy ze zonka sobie tak milo czas z kolegami spedzala hahaha
nooo tylko pamietaj, koniecznie FOTKI, FOTKI, FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jescze jedno, J. zgodzil sie abym poszla na impre na Dzien Kobiet tutaj. Same Polki spotykaja sie z Centrum Göteborga i ida w miasto, wow wow wow. No i ja tez pojde
no wiesz, ja tez jakos tak watpie w ta skaze Szymona, ale jakos nie mam innych alternatyw na ta jego skore, niekiedy mi rece opadaja jak patrze na te plamySkaza wystepuje bardzo rzadko i podobno czesto mylona jest z innymi chorobami
to chociaz jest jakas nadzieja ze to wszystko minie i przekonamy sie czy ta skaza byla dobrze zdiagnozowanaA podobno wszystko minie jak przydzie lato, wtedy mamy duzo przebywac na sloncu, a ono jest podobno najlepszym lekarstwem.
Wiesz u nas dzis tez tragedia na buzce ale akurat buzke obejrzal, wiec wierze ze dobrze nas zdiagnozowal, chociaz spodziewalam sie czegos wiecej, w sumie to dokladnie nie wiem czegono wiesz, ja tez jakos tak watpie w ta skaze Szymona, ale jakos nie mam innych alternatyw na ta jego skore, niekiedy mi rece opadaja jak patrze na te plamy dzisiaj np. jak wstal to mial na buźce tyle plam ze bylam w szoku od czego to znow
Super! Ja tez musze sie w koncu wybrac na zakupy!kupiłam małemu ta upatrzona wietrówke i jeszcze adidaski i pajacyk w biedronce
no to koniecznie wklejaj fotki Kacperka modelka..hehekupiłam małemu ta upatrzona wietrówke i jeszcze adidaski i pajacyk w biedronce i z tego jestem zadowolona.
dzieki wielkienapisze Ci sklad:
aqua, stearic acid, palmitic acid, peg 300, peg 1500, glycerin, peanut oil, cetyl alcohol, stearyl alcohol, methyparaben, retinyl palmitate, butyhydroquinone. PH 7.120 g
nooo takkkk, dopiero kupa kasy stracona w necie i juz kolejne zakupkiSuper! Ja tez musze sie w koncu wybrac na zakupy!
no ja coraz bardziej wątpię, ze to skaza białkowa u Darka też jest, bo od kilku dni po kropelce dolewam mleczka do kawyale powiedzial ze skazy bialkowej nie stwierdza sie tak hop siup
a ja zaczęłam dzieciaczki na dwór szykować...i spadł deszczbo tak ladnie slonko u nas swieci, nawet teraz i 14st.![]()
no to dobrze że Ci zakupy się udały pomiomo złego humorkukupiłam małemu ta upatrzona wietrówke i jeszcze adidaski i pajacyk w biedronce i z tego jestem zadowolona.
A TUTAJ W WOLNEJ CHWILI MACIE FILMIK JAK SZYMUS PRZERACA SIE NA BRZUSZEK![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość