Anita z tym szukaniem to ja już szukam od wrzesnia kogos z polecenia, w Krakowie to niestety nie takie proste, póki co niestety nikogo nie znalazłam a wierz mi rozpuścilam wici wszędzie!!!!
A rowerek rewelacja

ale Tosi jeszcze daleko do takich cudów!
Co do fotela- my mamy maxi cosi ten noworodkowy i się dobrze sprawdza, a w tym sadzałam Tosie w sklepie i było jej wygodnie, do tego wazny był dla nas materiał, bo ona strasznie się w tych sztucznych poci, a idzie lato i mega upały. Zreszta czeka nas podróż nad morze i moze do bułgarii - jeszcze nie wiemy czy nie polecimy samolotem. No i ten fotelik sie rozkłada do takiej fajnej pół leżącej pozycji

Jest do 18kg więc myśle, że do 3 roku życia starczy a wtedy to ja już chce drugie dziecko (jak sie uda oczywiście) to i tak trzeba bedzie drugi kupić
[ Dodano: 2008-06-09, 22:02 ]
No włosy się jej mega kręca a po kapieli to juz wogóle, ale i ja i mąż mamy kręcone wię raczej nie miala po kim miec prostych. A siedzi już ładnie ale nie siądzie jeszcze sama,a o staniu raczej nie ma mowy,za to Patry ma 7 miesięcy i chodzi już za ręce :) skubany