wstawiłma juz jedno pranie dzidziowe, jeszcze jedno musze- z takimi grubszymi ubrankami z których wybiore cos na wyjscie ze szpitala , no chyba że bedzie taki upał jak dziś to sie nie przydadza takie grube.
Własnie, czerwcowe mamusie, napiszcie w jakich strojach wasze pociechy opuszczały szpital?bardzo "na letniaka"?
mój gin powiedział ż ejak jakims cudem nie urodze do 6,7 lipca to on wtedy wraca z urlopu, mam zadzwonic i "bedziemy rodzic". ale powiedział że raczej w to wątpi, hm...oby mu sie sprawdziło ze urodze w czerwcu
w przyszłym tyg. mam podjechac na ktg oczywiscie jak określi" jak do tego czasu nie urodze". kurde tak mi wczoraj nawkręcał że to juz lada dzien że mi sie w nocy śniło że rodze

jakby co to od niedzieli teraz zaczynam jakies spacerki po schodach i masaże piersi- to działka dla m. bedzie

seksik w gre nie wchodzi jak biore ta nystatyne
[ Dodano: 2008-06-10, 10:07 ]
Tuska,

za karmienie piersią.
kurcze jak piszesz że tak na letniaka dzieciaczki w szpitalu ubieraja to może ja niepotrzebnie biore koszulki, kaftaniki i spiochy. moze trzeba bodziaki pobrac na krótki rekaw? tylko mam same na 62 i wkładane przez głowe, to troche niepraktyczne na poczatek i za duzy chyba, nie?