Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 cze 2008, 22:13

anita- plac zabaw jest rewelacyjny, ale to jeden z najwiekszych w krakowie w samym środku wielkiego parku, na szczęście ja mam do niego w miare blisko. Ale tam jest chyba wszystko, chustawki każdego rodzaju, zjeżdżalnie, małpi gaj, wielka piaskownica, dla starszych dzici liny do spindrania i zjezdżania na uprzezy, do tego ogrodzone boisko do kosza, siatki, stoły do ping ponga, kupa ławek dla rodziców, a wszystko na takiej macie miekkiej jak dziecko spanie to się nie obija i duzo lawek dla rodziców, tak że powiem ze to jest jedno z moich ulubionych miejsc. I do tego parkuje sobie na obrzezu pod jedną galeria i zawsze kupuję sobie pyszną kawke na wynos na spacerek :-D

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

09 cze 2008, 22:18

fajnie wam :ico_placzek:
ja tez spadam zrobic sobie do jedzenia bo mnie naszlo i zadbac o zycie rodzinne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 cze 2008, 09:41

Cześć Dziewczyny!!!!
Ale się rospisałyście wczoraj!!!! :-D

Pruedence byłam na tym placu jakiś czas temu z bratem i faktycznie jest rewelacja!!!My również chcemy mieć drugie dzidzi tak jak Wy za jakis rok-dwa, noi najchętniej braciszka dla Nelinki ale siostrzyczka też mile widziana :-D !!!Trzymam mocno kciuki za znalezienie Niani!

Anita super rowerek!!!A sytuacja z kotem przecudna!!!Popłakałam się ze śmiechu....

Aga fajnie Ci że już masz taką cudną parkę!!!A i opiekunka jest super.Moja kuzynka też oddaje pod opiekę córcię do takiego domowego przedszkola i bardzo sobie chwali!!!

Dziś pojechał Adam i mi smutno :ico_placzek: Ale biedak samotny też w tym Krakowie... :ico_placzek:
Dziś są imieniny mojej Mamy i cieszę się że się pogodziłyśmy bo taka kaszana by była jakbyśmy dalej się do siebie nie odzywały...

Dziś z samego rana miałam wezwanie do gabinetu dyrektora i się przeraziłam ale okazało się że chodzi o błachostkę...ufff ale ciśnienie mi skoczyło...ufff

Muszę uciekać bo dzieci wzywają a mam dyżur dziś przed szkoła!!
pa

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 09:43

za taką kasę to ja chętnie zostanę nianią opiekować się jednym czy dwoma dzieciaczkami to nie powinno zrobic duzej rożnicy a 1500 w kieszeni :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 10:34

hmm zjadło mi własnie posta :ico_zly: :ico_zly:

Stawiam dziś z okazji 10 miesiecy Antoninki :ico_tort: :ico_tort: no i wszystkiego naj dla Julii :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kasia- no to szkoda,że nie mieszkasz w krakowie bo byś mi się zajeła Antoninka :-D przynajmniej bym wiedziała że w dobre ręce dziecko oddaje.

martuunia- a ty pracujesz w szkole? czy mi sie dobrze zdaje że twój mąż jest lekarzem? czy coś pomieszałam?

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 cze 2008, 11:03

no właśnie Martunia ty jesteś belfer?
:ico_prezent: dla naszych dziewczynek.

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 11:09

Eja dziewczyny jest nadzieja, była u mnie teraz dziewczyna w sprawie tej pracy opiekunki, co prawda młoda bo ma 20 lat ale opiekowała sie juz dwójką dzici 2 i 5 letnim, sprawila wrażenie bardzo sympatycznej i coepłej osoby i tak ładnie podeszła do Tosi :-D Chce 7/h. Jutro i pojutrze też jestem umówiona ze starszymi kobietkami, więc coś się ruszyło :-D zobaczymy.

agasco
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 cze 2008, 11:10

Witajcie dziewczyny
Pruedence, super masz z tym placem zabaw
u nas niestety mozna pomarzyć jedyną chuśtawkę Vito ma u babci na działce.
:ico_brawa_01: dla dzieczynek z okazji 10 msc
Widze etap pilotów ,komórek itp urzadzeń u waszych dzieci też trwa :-D :-D
Współczuje poszukaiwań niani ja narazie nie myśle o pracy
w domu 2 dzieciaków kto by się nimi zajął :ico_olaboga: maz całe dni w pracy,
dopiero jak Vito pójdzie do przedszkola to ja równiez wyrwe się z domu :ico_sorki:
Ostatnio brakuje mi czasu wiecznie chodze zmeczona
za tydzień wyjerzdzamy na wakacje dzięki bogu ,bo już łapie doła :ico_noniewiem:

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 cze 2008, 11:11

ale mam wyrzuty sumienia dzisiaj Kacper doprowadzil mnie do furii nie moglam go ubrac uciekal mi z okupcona pupa i tzreplam go w tylek i to goly... w zyciu nie bylo mi tak glupio... juz tego nie zrobie bo potem mnie meczy strasznie... taki jaki potrafi byc kochany tak samo potrafi wykonczyc... a to przecierz moja wina ze go tak rozpuscilam :ico_oczko:

agasco
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 cze 2008, 11:12

to miał być wygrany mecz :(

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”