79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 cze 2008, 11:15

Preudenc taka mloda to moze nie glupi pomysl moze bedzie jej sie chcialo duzo bawic z Tosia... nieraz widze w piaskownice takie emerytki to te dzieci ganiaja samopas a one na lawce paplaja... wczoraj np. zabralam Kacpra z piaskownicy bo myslalam ze oszaleje taki chlopczyk duzo starszy od Kacpra walil w nas piaskiem babacia albo niania siedziala na lawce i nie zwracala na to uwagi a ja przecierz cudzego dziecka nie bede uczyc kultury jak Kacper bedzie wiekszy to sobie sam bedzie radzil :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-10, 11:17 ]
Agassi a co to jest? fotomontaż czy co?????? ty sie chwal...

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 11:23

Anita- ty sie nie przjmuj mnie też czasm puszczaja nerwy, a klaps kiedys musi być pirwszy, mnie sie udało jeszcze bez,myslę że Kacperek już o tym nie pamieta.
Co do opiekunki to tez sobie myslę, że młoda to ma energie i jej sie chce wymyslac zabawy i biegac za dzieckiem, ale jeszcze porozmawiam z innymi i wybore ta która najbardziej mi się podoba.

agasco- no właśnie o co chodzi z tym zdjęciem?

Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum

10 cze 2008, 11:26

:ico_buziaczki_big: dla Tosi

dołączamy się i też stawiamy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

agasco ale masz piłkarzy :ico_brawa_01: - na pewno wygrają - wkońcu przyjdzie przecież czas kiedy polską kadrę zasilą młode talenty :-)

[ Dodano: 2008-06-10, 11:29 ]
Pruedence, ja też obstawiałabym młodą- zapał, energia, nawet jak coś nie wychodzi to się bardzo stara i nie zabija ją rutyna i ponuractwo

79anita, klaps to nie molestowanie- niestety ale chłopców trzeba "twardą ręką" (oczywiście nie bić :-D ale trzymać)

79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 cze 2008, 11:39

dobra dzieki :-D
juz chyba nie pamieta bo obudzil sie w swietnym humorku spadam na spacer czyt. na kawe do kolezanki i odebrac kiecunie od krawcowej...
milego dnia.pa .

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 11:40

no a ja wam nie opowiadałam jak to w niedziele Tosia jadła lody z tatą podczas jazdy samochodem, no i w końcu galka z lodami znalazła się na Tosi a tyle przy tym radości:

Obrazek

A tu twardo kibicuje Kubicy no i Piłkarzom:

Obrazek

A tu z dziadkami:

Obrazek

[ Dodano: 2008-06-10, 11:41 ]
No to ja wracam do nauki, Tosia ma drzemke bo o 15.30 musze wyjść :-D

Aga78

10 cze 2008, 11:44

a my też cosik wkleimy
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agasco
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

10 cze 2008, 11:56

tak znalazłam fajną stronke i zaszalałam :-D
http://www.photofun.od.ua/
miłego dnia
my tez zaraz wychodzimy po Marcela do szkoły :-)
Aga78, Marcel też wskakuje Vitowi do wózka tak jak Adrian :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 cze 2008, 12:09

Aga- zdjęcia bombowe :-D zwłaszcza to z dwójką w wózku! Oki zamykam kompa. Miłego dnia!

Yvone
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 cze 2008, 14:44

Zdjęcia naprawdę świetne, coraz piękniejsze te nasze dziewczynki :-D
:ico_tort: dla Tosieńki
Z Łukaszka też świetny pływak.
Ja też kibicowalam Kubicy, a mecz, cóż w końcu Polacy sobie sami strzelili i tu pojawia się problem z definicją drużyny narodowej :ico_oczko:
A my w czwartek dowiemy się czy Amelcia dostała żłobek, szczerze wątpie, ale co tam. Ceny opiekunek we Wrockku jak w Krakowie po prostu masakra. A z zarobkami, to cię Pruedence rozumiem, bo mnie też jasny szlag trafia, Człowiek się uczy, a pani w mięsnym lepiej zarabia :ico_olaboga:
anitko nie przejmuj się ja wczoraj musiałam się powstrzymac, bo juz miałam ochotę tez przylać Amelci a skończyło sie na tym, że akurat zadzwonił mój M i usłyszał litanię na temat "pieprzonego bachora, którego oddam cyganom, albo zaraz przez balkon wyrzucę" oczywiście wszystko na dworzu, tak więc mają o czym plotkowac, ale nie obchodzi mnie to. Ale po prostu jakoś musiałam dac upust negatywnym emocjom, tak więc wyrzucilam wszystko z siebie i mi przeszło, a i ona potem była spokojna.

[ Dodano: 2008-06-10, 14:46 ]
acha a amelka dzisiaj do spaceru czyli do 12 od 6 rano chodziła w majteczkach i bez pieluszki i wołała si i nawet nie popuściła tylko na nocnik. A szczęśliwa jak nigdy w życiu. Zaraz jak się obudzi znowu założymy majtki.

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 cze 2008, 16:53

czesc dziewczynki, czytam na cierzaco ale nie mam kiedy odpisywac, albo praca albo spacer a na prawko sie nie ucze bo nie mam kiedy, pogoda u nas ladna ale jutro ma sie popsuc

Tosienka jest sliczna ma piekne wloski krecone, super, i Julcia tez, super fotki

ja ostatnio rozmawilam z moim mezusiem i chyba za rok chcemy sie zaczac starac o drugiego babaska, chcialbym juz ale jednak niech amelka troszke podrosnie, ja nie mam na miejscu zadnej pomocy tylko mezusia wiec za rok bedzie latwiej, wczoraj amelka zrobila swoja pierwsza kupa na nocniku i troszke siusiu, a ja malowalam jej lapki i poodbijalam na kartke dla tatusia na dzien ojca bo 15 u nas, a 16 mamy nasza pierwsza rocznice slubu, i jeszcze 26 moj maz ma urodzinki wiec troche tego jest a ja nie lada klopot, bo on wsyzstko ma :ico_oczko: ale wymyslilam fajne prezenciki, lece robic jakas kolacyje bo mala mi zasnela, odezwe sie potem, nie zapominjacie o mnie bo ja tu jestem tylko ze ostatnio zadko :ico_placzek: papapaaaa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”