No, Gabriel już śpi... Kuba pojechał znowu coś robić przy motocyklu,
dzisiaj był strasznie gorący dzień
idę skończyć przyszywanie gumki do budy od wózka...
To u mnie chyba też był bebilon, pomyliło mi się.Mi przyszła kiedyś paczuszka z bebilon2 ze śliniakiem i próbką mleka modyfikowanego i jakiś poradnik do tego
ja byłam pewna wczoraj, że będzie burza na noc, bo całe popołudnie niby slonko świeciło, ale kłębiły się co chwilę czarne chmury i grzmiało... rano wstaję, a na dworze sucho... a faktycznie przydałaby się burza... nie dość, że oddychałoby się lepiej to może trawnik by tak nie wysychał zawsze jak jest suche lato to zamiast trawnika mamy siano wokół domu nawet sie na boso nie da połazić, bo kuje w stopy...Zbiera się na burzę od paru dni i coś nie może się
Ja ciągle używam proszku dla dzieciaczków, skończył mi się JELP i kupiłam małą paczkę LOVELLI, boję się przejść na zwykły proszek, bo Ula ciągle jakiejś wysypki dostaje, więc proszek może ją też uczulić, a tego bym nie chciała.dziewczyny, kończy mi się Gabrielowy proszek do prania i zastanawiam się czy nie kupić na przykład vizir sensitive? czy myślicie, że lepiej jednak dalej używać proszku dla niemowląt? jak wy robicie??
Może dzisiaj w końcu coś się ruszy i spadnie deszcz, bo chmury ciemne pojawiły się na niebie. Choć to słonko co świeci ciągle może jeszcze wygrać...ja byłam pewna wczoraj, że będzie burza na noc, bo całe popołudnie niby slonko świeciło, ale kłębiły się co chwilę czarne chmury i grzmiało... rano wstaję, a na dworze sucho... a faktycznie przydałaby się burza...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości