Awatar użytkownika
angaa
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

06 cze 2008, 14:07

Witam

I ja jestem z tego rocznika, czyli piękna i młoda :ico_oczko: . A żeby się jeszcze odmłodzić przed 30 to dokładnie w 29 urodziny strzeliłam sobie prezent w postaci Natalki :-D . Ps. Nic nie było planowane dokładnie na tą date, tylko sama zdecydowała wyjść dość drastycznie :ico_noniewiem: .I jeśli można to czasem wpadnę do was na pogaduszki.

Pozdrawiam

aniulek
Trzy tysiące lat minęło...

06 cze 2008, 14:08

mój coprawda nie jest meczowy
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Mój juz podchody robił jak by tu na Pola Mokotowskie z kolegą pojechać :ico_puknij: ale ja na szczęście pracuję :-D i nie ma jak.Już wolę żeby ten telewizor kupił :ico_noniewiem: Byliśmy dziś obejrzeć ale na raty prawdopodobnie weżmiemy a mięli niekorzystne warunki w Media Markt,jutro do Saturna jedziemy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-06, 14:09 ]
angaa,
WITAJ SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO POGADUSZEK :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

06 cze 2008, 14:23

angaa, witaj :ico_haha_02:

aniulek, to przynajmniej nowy mebelek będziesz miała , mecze sie skończa a ratki i tv zostanie :ico_oczko: , ale pewnie że lepiej tv zakupić , niz miałby sie gdzies szwędać , a ludzi naprawdę tłumy będą w takich miejscach jak Pola Mokotowskie :ico_haha_02:

aniulek

06 cze 2008, 18:14

to przynajmniej nowy mebelek będziesz miała
Ha,to się jescze okaże bo jak zacznie tak przebierać to sie mecze skończą i stwierdzi że teraz to już niepotrzebny :ico_noniewiem: :-D I ciekawe co ze starym tv zrobię? :ico_noniewiem: Pewnie wyląduje jakby co w Gabi pokoju :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

07 cze 2008, 11:54

no pewnie tak , przynajmniej Gabi skorzysta :ico_oczko:

miłego weekendziku życzę :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-06-09, 10:12 ]
aniulek, ja k tam zakup zrobiony , czy niestety nie było takiego sprzętu jak mężulek chciał :ico_oczko: , a teraz po takim starcie ot już chyba by mu checi odeszły :ico_haha_02:

aniulek

10 cze 2008, 14:48

aniulek, ja k tam zakup zrobiony , czy niestety nie było takiego sprzętu jak mężulek chciał , a teraz po takim starcie ot już chyba by mu checi odeszły
Kupił w sobotę :ico_olaboga: :ico_noniewiem: .ledwo się w szafkę mieści,na styk dosłownie :ico_puknij: .Masakra,myślał że będę gderać że bez sensu wygląda ale niech juz ma,nawet pochwaliłam-nie mógł uwierzyć :-D
Chęci mu nie odeszły,na czwartek prawdopodobnie weżmie urlop na żądanie żeby mecz obejrzeć :ico_noniewiem: ,specjalnie zostawił sobie na mistrzostwa :-)

Awatar użytkownika
wiolaw

10 cze 2008, 15:01

ha, ha dobry jest :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

10 cze 2008, 17:29

witajcie dziewczyny :-) :-)
wróciliśmy zadowoleni na 100% :-) p.doktor super od razu nam wszystko tłumaczyła (nie to co u nas o wszystko my musieliśmy pytać lub sie domagać ) powiedział ze u nich to nie nowość wiedzą jak postępować z takimi przypadkami bo leczą dużo dzieci z różnymi wadami mają sprzęt wiedzę i doświadczenie ..tak więc u Basi jedynie operacja pomoże wstrzymać krzywienie kręgosłupa bo ona sie już z tym urodziła rehabilitacja zalecana u nas pomaga ale usprawniać wady nie cofnie ..w lipcu jedziemy do Krakowa na spotkanie z neurochirurgiem ponieważ Basia ma rozszczep i najpierw trzeba to naprawić aby można było robić coś dalej udało sie z terminem bo w lipcu jedziemy na urlop w góry i chcieliśmy w tym czasie podjechać do Krakowa aby nie jeździć tyle w kółko i akurat jak wczoraj dzwoniłam to były najbliższe terminy :ico_sorki: .Jak juz ta sprawa bedzie załatwiona to w grudniu znów do Zakopanego na kontrole wtedy będzie powtórne rtg i decyzja co dalej czy można jeszcze poczekać czy trzeba już operować
trzymanie kciuków sie przydało :ico_sorki: :ico_sorki:
a droga była w tamta stronę masakryczna korki we Wrocławiu i to juz o 7 rano :ico_olaboga: a potem ruch wahadłowy na drodze do Zakopanego :ico_olaboga: także dojechaliśmy po ponad 10 godz. powrót był spokojniejszy pustki na drogach bo w sobote wieczorkiem wiadomo rozpoczęły sie mistrzostwa :ico_oczko: dojechaliśmy w 7,5 godz. także różnica ogromna .
a co do meczy ..szkoda ze nasi przegrali :ico_olaboga: ale szanse jeszcze mają ....

[ Dodano: 2008-06-10, 17:37 ]
później dodam troszkę fotek :-)

aniulek

10 cze 2008, 21:49

aska, NO TO ŚWIETNE WIADOMOŚCI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

11 cze 2008, 09:30

aska ciesze się że wszystko na dobrej drodze :ico_haha_02:

a u mnie Ala znowu chora , angina , ja juz nie wiem czy ona to gardlo po babci odziedziczyła , bo ona ciągle na anginę choruje , teraz jeszcze dostala jakis antybiotyk , nigdy takiego nie miała i wczoraj na wieczór była cała zsypana brzuch , plecy i ręce miała taka pokrzywkę i ją strasznie swedziało , dziś jak wstała już nie było śladu więc tak pomyślałam ,że to w połaczeniu ze słońcem taka reakcja wystąpiła i dzis juz siedzi caly dzień w domu , zobaczymy

Wróć do „Kącik dla rodziców”