Zjawiam sie wieczorowa pora :)
Jasiu juz lula,Krzysiek tez, tyle ze na podlodze w salonie, wkurzyl mnie wiec niech sie meczy, ale o tym bedzie potem...
Wogole Jasiu jakims sposobem wyciagnal mi dzis spacje z klawiatury i strasznie ciezko robi sie odstepy wiec jak co jakis czas bede laczyc wyrazy to wybaczcie :)
Bylo cos o zasypianiu....
U nas wyglada to tak ze Jasia klade do lozeczka ale zazwyczaj jestem gdzies w pokoju, bo ostatnio ma faze robienia kupy przed snemi strasznie sie kreci. Wciagu dnia czasami kladziemy sie na naszym lozku w sypialni, szczegolnie kiedy mamochote na drzemke razem z synkiem.Swoja droga chyba pojde porobic sobie jakies badania bo ostatnio ciagle jestem senna i zmeczona
Bylo cos o piciu....
W te ostatnie gorace dni Jasiu wypijal ok.300 ml dodatkowych plynow, zazwyczaj woda, czasami herbatka, duzo rzadziej sok. Bardzo lubi taki rozpuszczony jablkowy z woda. I niestety butla, umie z niekapka z Aventu ale mniej wtedy wypija, z mojej szklanki zdarza sie mu wziasc lyka jak pije wode.
Bylo cos o cellulicie...
U mnie masakra. Z silownia lipa,K. obiecal i jak zwykle na tym sie skonczylo, no chyba ze uwzglednic to ze kupil mi dres

Cycki do nonono,nogi do nonono i sama nonono tez :) Cellulit mnie jeszczetak nie wnerwia jak te okropne rozstepy, ktore mam nawet pod kolanami.
Mamo Zuzi dzieki za smoczusie.Czy wpadne?? Kiedys na pewno

Nie wiem jeszcze kiedy, bo auto dalej w warsztacie,a pociagiem to jakos tak srednio sie mi chce...Ale sie czlowiek spaskudzil za ta zagranica

Jutro napisze do Ciebie na prv albo na Skype to sie dogadamy co do kwesti finansowej za smoczule :)
Ulamisiula a fruwac potrafisz?? Ja Cie kobieto podziwiam, masz tyle roznych zdolnosci ze nic tylko pozazdroscic
Ja znów podarłam koty z M
A ja z K. Bo dzis przyszedl kolega zeby mu zmienic bilet bozamowil sobie przez przypadek dwa na ten sam dzien, a ten palant moj maz oczywiscie zaproponowal drinki. na jednym sie nie skonczylo

Mamy w domku kilka takich alkoholi, ktore rzadko laduja na stole, zazwyczaj wypija sie po drineczki i koniec a nie cala flaszke. Nie chodzi tu o jakas oszczednosc tylko o fakt ze moim zdaniem np.whisky nie pije sie jak wodki, a te barany wytrabily cala flache czarnego "Jasia wedrowniczka"
Wogole nie przejmowalam sie tym ze jest brat K. tylko opierdzielilam K. z gory na dol,tym bardziej ze czekalam kidy nasz szanowny gosc sobie pojdzie bo chcialam zjesc sobie obiad
Justyna od Prady mowisz?? A mi marza sie okulary Diora ktorych pewno i tak nigdy sobie nie kupie z oczywistych wzgledow!
Gosiaperelka sliczne fotki! I Ty nie zaprzeczaj bo laska jestes i koniec kropka! I lenka sliczniutka!
Ewasiek zdjecia Michasia tez super, szczegolnie to na nocniczku
W Norwegii dziecko dostaje pierwsza ocene dopiero po 6 latach chodzenia do szkoly, tak wiec mamy troszke gorzej jak w Szwecji.Ale tutaj nie praktykuje sie czegos takiego jak pozostawienie na drugi rok, uczniowi ktorzy gorzej sobie radzi organizuje sie dodatkowa pomoc.
Eve fociaki jak zwykle the best. Niech Szymonek szybciutko zdrowieje!
Dagmara milo Cie widziec po tak dlugiej przerwie
Kicia,eSKa wybaczcie ale ja zupelnie zapomnialam co u Was
[ Dodano: 2008-06-10, 23:13 ]
Jak to jest ze w momencie w ktorym ja pisze posta pojawiaja sie dwa nowe
[ Dodano: 2008-06-10, 23:16 ]
Szlag by trafil 30
Ja takmysle zeobojetnie ile lat facet bylby kawalerem to i tak trzeba nad nim pracowac,moj byl 27 lat a i tak ma pelno durnowatych wad,. Chyba trzeba by pracowacod samego dziecinstwa zeby z tych stworzen cos wyroslo.Ja mam nadzieje ze Jasiu bedzie zupelnie inny dla swojej zony