U nas też czasem są chwile (czasem dni) "ciszy" ale to zdarza się naprawde bardzo rzadko i jak już cos takiego występuje to oczywiście ja się gniewam bo mój mąż ma dziwny charakter on prawie nigdy się nie złości i nigdy się na mnie nie obraża więc jest fajnie

c.d.n.
[ Dodano: 2008-06-11, 16:42 ]
Mamo Zuzi, dagmara, Justyna dziękieSKa, Zdjęcia poprostu powalające... Marcelina by tak spokojnie na trawie nie posiedziała :)

Mamo Zuzi to są róże mojego taty po wczorajszych wygłupach ten krzak do połowy został "łysy"

Ulamisiula mnie tak jak inne dziewczyny przeszły takie ciary jak poczytałam o tym chłopcu że brrrr. Ja nie wierzyłam w takie czary ale jak widać coś jednak w tym jest

Olek wczoraj nauczył się siadać z pozycji lezącej i dziś juz ma to tak opanowane że jak kładłam go do łóżeczka spać to on rach ciach i siedzi zadowolony. Ciekawe jak będzie wieczorem

Pisałyście coś o zasypianiu , ja mam to szczęscie że Olek zasypia sam a ja wychodze.
[ Dodano: 2008-06-11, 16:45 ]
Na razie tyle bo musze obiad zrobić zaraz mąż wróci z pracy, a potem mam wizyte u zęboka (czyt.dentysty) brrr.
Kocura jak tam twoje badania???
Mamo Zuzi co to za śpiąca królewna w podpisie

Dzieci tak słodko wyglądają w tych pampersiorach

[ Dodano: 2008-06-11, 16:51 ]
u mnie to samo, ale jak widze że A "się nudzi" to po prostu mówie zrób "to" i "to" i przeważnie robi no chyba że ma jakąś inną robote w planach np mycie auta, koszenie trawy itp.jesli chodzi o sprzatanie, to raczej ja sie zawsze za to biore