hej laski! o to i ja sie załapiem na wywiad
Czy wasz maluch potrafi sam jeść łyżką płynne jedzenie typu zupy?
Gabi je sama wszystko,czasem ją pokarmię jak sie ociąga ale je sama ładnie,wiadomo,że i czasami coś wyleje albo specjalnie dla zabawy walnie łyżką zupy na stół lub do kubka z moją kawą
Pozwalacie od czasu do czasu jeść słodycze, jakie?
Tak,ciastka lub żelki,czekolade mniej bo ma alergie.Dzięki Bogu ona woli ser zółty lub kiełbasę,nie muszę sie martwić o zęby
Je ktoś z maluchów jeszcze kaszki albo pije mleko modyfikowane?
Niestety! Mleko modyfikowane z kaszą kukurydzianą smakową.W dzień do drzemki jedna butla 240 na noc do spania 240 i w nocy ze 2 lub 3 butle każda po 240....bez komentarza
Jaka jest ulubiona zabawa waszych maluchów?
rozbieranie lalek,zabawa w piasku lub wodzie,rysowanie,grzebanie w ziemi w ogródku,wożenie wózka z lalkami.
Co wasze maluchy piją w ciągu dnia i z czego?
Wodę,herbatkę i soki.w niekapku lub z kupka,jak z nim siedzi to jest ok jak gdzieś idzie to już jest...mokro.
Drzemki w dzień?
Jedna ok godzinki czasem dwóch.
Nocnik?
Woli ubikację ale i do nocnika zrobi.Pieluchy ubieramy na drogę gdzieś lub na noc ale i tak nie chce do nich robić w nocy woła ze 3 razy siusiu i zasypiając na wc robi swoje pampersa mając chyba tylko za ogrzewanie tyłeczka
niby fajnie ale nie dosyś,że wstaję do karmienia to jeszcze do siusiania
Mówienie?
Mówi krótkimi zdaniami,dwu,trzy wyrazowymi,powtórzy wszystko jednak nie całkiem wyraźnie.Nawet po angielsku conieco
np jak coś spadnie to...nonono
,heloo,by,yes,no,ale to dla śmiechu,narazie skupiamy się na polskim
No i tyle.
Poza tym jakoś leci,Zuza chodzi do szkoły,ostatnio miała anginę ropną ale bańki znowu pomogły
i bez antybiotyku się obeszło
Chcemy za miesiąc lecieć do polski ale bilety są masakryczne,do ciepłych krajów wychodzi taniej wycieczka z zakwaterowaniem niż nasze bilety do pl
nie wiem co z tego bedzie
Nie jestem w temacie bo jakoś z czasem nie bardzo,dzieci nie dadzą posiedzieć przed komputerem,więc tak pobrzeżnie opisuję.
Mam nadzieję,że wasze dzieciaczki zdrowe,teraz każde pokolei ma urodzinki,mu jeszcze przed bo 21 dopiero ,nie mam żadnego pomysłu,chęci ani nic,jakoś tak...nie wesoło mi
ale coś zrobimy,przecież to takie cudowne święto.
Wszystkiego dobrego dla Waszych szkrabów,dużo zdrówka!!!