Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2008, 08:52

Yvone :-D jak kiedys pojade do wrocławia to musimy sie spotkac na kawe, albo zapraszam do Krakowa- tak mnie naszło jakoś.

Kasia- ja też mam sandałki 19 z usztywnianą piętka, z Bartka ale na Tosie są za duże.

A mecz wczoraj to myślałam, że się wściekne, najpierw byąłm nastawiona,ze na pewno przegrają po pierwszych 15 minutach, a jak już się cieszylliśmy że wygrają to ten durny sędzi zrobił cos takiego- dziś w RMFie slyszałam, ze juz nie ma po co wracac do pracy do angli za takie sędziowanie, ale nam to niespecjalnie pomoże.

A dziś o 11.30 egz, oczywiście żadna babcia nie ma czasu zostać z Tosią bo wszystkie mają coś wazniejszego, więc poprosiłam koleżanke o pomoc, przyjdzie pod budynek i weźmie Tosie na spacer na te 1,5h- normalnie super że się zgodziła mi pomóc.

agasco
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

13 cze 2008, 10:02

Pruedence, powodzenia na egzaminie
podziwiam was dziewczyny,ktore godzicie naukę i dzieci :ico_brawa_01:
moja doba jest o wiele za krótka na cokolwiek.
Pobiegłam wczoraj z Vitam do przychodni ,bo robił takie luźne kupki
i okazało sie ze to jakis wirus :ico_olaboga:
prawdobodobnie przyniesiony przez Marcela ze szkoły,
bo narzekał ostatnio na ból brzucha
2 dni dieta i nifuroksazyd
jak zawsze przed wyjazdem musi sie coś dziać :-/
a poniedziałek tuz tuż
na czas wyjazdu mamy przerwe z inhalacjami i vigantolem ,
tyle dobrze niezajmie na miejsca w walizkach ten sprzęt
o meczu to się nawet nie wypowiadam :565:
miłego dzionka :ico_haha_02:

Aga78
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 cze 2008, 11:08

Cześć!!

mecz pełen wrażeń, szczególnie pierwsze minuty - Boruc kontra Austria :-D
a najbardziej rozłożyło mnie dzisiejsze zdjęcie
Obrazek
:-D :-D :-D :ico_oczko:
awansować do ćwierćfinału raczej już nie będą, ale trzymam kciuki!!

wisienka zdjęcia super, świetna pamiątka!

właśnie też wybieram się jednak po sandałki bartka :ico_oczko:
agasco do wyjazdu małemu przejdzie na pewno, ale rozumiem Cię bardzo upilnować dwójkę :ico_olaboga: jak nie jedno to drugie albo jedno od drugiego :-D

Pruedence, jak odwiedzisz Wrocław to ja też Cię na kawę zaproszę :-D a raczej nie tylko na kawę :ico_oczko:

Mocno trzymam za Was kciuki z tą nauką teraz przy dzieciach- sama próbuję, ale u mnie nie ma takiej wielkiej presji... w sumie to ja ją traktuję jak azyl od dzieci i gorszych obowiązków :ico_haha_01:
u mnie teraz zaliczenia pełną parą- trzy przedmioty mam już zaliczone jeszcze cztery zostały...... jestem jednak w dobrej sytuacji mój "p. Robert" do którego teraz raczej zwracam się profesorze :ico_oczko: zapewnia mnie " zda Pani zda, P. Agnieszko"- choć muszę przyznać, że niektóre rzeczy sprawiają mi wielką trudność :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-13, 11:10 ]
aaaa....Karolinka Ty się nie załamuj :ico_nienie: będziesz super kierowcą...wszystko wymaga czasu

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 cze 2008, 12:13

cześć Dziewczyny!!!
Nie było mnie kilka dni bo przenieśli mnie do sekretariatu :ico_zly: a tam zawalili mnie tona dokumentów i masakra,paruje mi mózg już.Dobra to ja idę czytać zaległości :ico_oczko:

Aga78

13 cze 2008, 12:21

Marta czytaj czytaj... :-D ale lepiej napisz co u Ciebie

tak w ogóle "znamy się" :ico_oczko: już dobre póltoraroku a w sumie to ja nie znam imion- chyba, że nick jakoś na to wskazuje :ico_noniewiem:

ja jestem Agnieszka :-)

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 cze 2008, 12:34

ja Marta :-D Miło mi hehe
Przeczytałam wszytsko!!!
Aga ja ostanio z Nela i Adamem byłam we Wrocku,,,hmmm.szkoda że nie miałam nr do Ciebie!!!Może innym razem :-D

Pruedence gratuluję niani!!!! :ico_brawa_01: Tak to jest z Dziadkami!!!Ja też wiem coś o tym.Moja teściowa jak ja uczyłam się na obronę poszła na zakupy a ja z Nelą na rękach uczyłam się i prawie się spózniłam :ico_zly: !!!Życzę powodzenia!!!

Wiśieńko Szymonek jest cudny!!!W pl inna rzeczywistość ale może uda Wam się przywyknąć a jeśli nie to jest milion innych miejsc na Świecie i której na pewno będzie wasze :ico_oczko:

Yvone moja mam też sika Tatusiowi jak nalewa wody :-D za każdy,m razem to samo!!!Chyba chodzi o to że jak widzi wodę to chce się siku...???

Karolina nie załamauj się będzie dobrze a każdy ma czasem gorszy dzień!!!

Coś miąłm pisać jeszcze....??

Agasco niech Wito wraca do zdrowia szybciutko!!!

Kasiu Łukaszelk wygląda cudnie w baseniuku i ja też przymierzam się do kupna takiego :-D

Muszę uciekać ale wieczorkiem napiszę co u Nas nowego a działo się działo :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2008, 16:20

No ja jestem Ania :-D ,a nicka mam pomoim kocie bo tak jej dałam na imie jak byłam w liceum i ogladałam charmed i tak zostało :-D

Ja po egzaminie, część się powtórzyła ale nie wszystko, a ponieważ jest oceniany krzywa Gaussa to nie wiem jak mi pójdzie :ico_olaboga: a wyniki dopero za tydzień. Dowiedziałam sie dziś,że z tego drugi termin jest dopero we wrzesniu, czyli jak nie zdam to znika mój problem opiekunkowy bo i tak nie dostane stażu bo termin składania podań jest do 30 sierpnia.

Aga jak przyjedzies zw wakacje do karkowa to zabiore cie w do mojej ulubionej kawiarni- Scena przy pompie Teatru Słwoackiego, turyści o tym nie wiedza, jest w centrum ale schowana, to jest ogródek więc z Tosia tam chodze :-D , zawsze jest miejsce. własnie dziś byłyśmy po egzaminie z paroma osobami i jeszcze bardziej sie zalamałam egzaminem z interny bo ja jeszcze nie zaczęłam a ludziska już tyle zrobili :ico_placzek:

A i gratuluje Aga zaliczeń :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Aga78

13 cze 2008, 18:00

martuunia1, no to szkoda, że się nie zgadałyśmy, ale Wrocław na pewno Wam się spodobał i chcecie szybko tutaj powrócić :ico_oczko: więc nadrobimy

Pruedence, trzymam kciuki, żeby dzisiejszy egzamin był zaliczony i plany Twoje się poukładały
Czekamy z utęsknieniem na wakacje a one coraz bliżej, planujemy się wybrać do Krakowa gdzieś w połowie lipca... w sumie to za dobry miesiąc :ico_szoking: ...ale czas leci
w pierwszy weekend lipca mam ostatnie zajęcia w sobotę tylko a w niedzielę planujemy pojechać w okolice Wadowic- tam jest ponoć bardzo fajnie urządzony park w którym można zobaczyć najbardziej popularne budowle świata - są one dość duże moja siostra ma zdjęcie na placu Św. Piotra przed bazyliką (tą makietą właśnie) no i siega jej to.....eej...wklejam zdjęcie ..
Obrazek

[ Dodano: 2008-06-13, 18:03 ]
a z tymi imionami to trochę podppuściłam, bo ja chyba znam wszystkie :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 cze 2008, 18:28

No w sumie ja nie wiem jak agasco ma na imie... a yvonne, to chyba iwona, nie? :ico_haha_01: Ja jestem Ula ale to chyba wszyscy wiedza :ico_oczko:

Chodzi mi po glowie taki pomysl, zeby sie spotakc. My, mamuski i nasze dzieciaki :ico_brawa_01: Tylko problem jest taki, ze prawie wszystkie sierpnioweczki mieszkaja Krakow, Wroclaw, Zielona gora (chyba, nie wiem czy dobrze pamietam). Kasia mieszka w Wawie, Karolina w UK a ja sama nie wiem gdzie bede :ico_noniewiem:

Ania, trzymam kciuki za egzamin. :ico_oczko:

Lece do pakowania :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 cze 2008, 19:09

ja chyba nie musze sie przedstawiac :-D :-D :-D :-D :-D moj nick jest bardzo malo wymyslny, a z tym spotkaniem to super ale niestety wiecie ze ja nie doc ze bede w polsce jakies dwa tygodnie tylko i poza tym bez auta wiec raczej ciezko u nas by bylo a bardzo szkoda :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”