mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2008, 13:13

Aaa, wiec dzis Kicia swietuje.... jejku co Ci zyczryc Kochana?
Przede wszytkim milosci i bliskosci z L. (zeby juz szybciutko wrocil),
zeby omijaly Was wszelie zakrety zucia ajesli sie takie pojawia zebyscie potrafili dzielnie stawic im czola. Zdrowka i szczescia, radosci i pieniazkow, sloooonca w pochmurne dni :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Dominisia, ja tez mialam z tym problem, moze czas zainstalowac Mozille, bo moze to przez Eksplorera taka kicha jest?

Aj, a ja dzisiaj nie w humorze zupelnie...

NICOLA_1985

14 cze 2008, 14:31

ja mam Mozille i też wyskakuje że niby jakis bład ale jest też tak ze jest kilka pozycji podanych przez które mozna wejsc na forum wiec jak jeden link nie wejdzie to wchodze na inny.

ja juz jestem lekko przymęczona od rana biegam to na zakupy pozniej spacerek bo Karolina mi zasneła w wózku nie chciałam jej budzić więc troche z nią połaziłam obiadek tez migusiem już prawie gotowy za pół godziny wraca mój S wiec pewnie poźniej nie bede miała kiedy wpasc na tt. ale jesli znajde tylko chocby 5 minutek to napewno zajrze do was :ico_oczko:

lece dokończyć kluseczki do rosołku i wstawić rybke i troche pobawie sie z Karolka bo mnie zaczepia hehe :-D

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

14 cze 2008, 14:38

Mamo zuzi kupiłaś juz łóżeczko?Bo znalazłam takie
http://www.allegro.pl/item375138215_loz ... ojec_.html

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 cze 2008, 14:55

Dzień dobry dziewczynki, ja tylko na chwilkę.
ulamisiula, zrobiłam dziś Lence budyń waniliowy na mleku kozim. Ponoć mleko kozie ma inny skład i skazowcy mogą go pić. Zobaczymy za kilka dni czy jej nic nie jest. Zajadała aż jej się uszy trzęsły. Kupiłam mleko kozie w supermarkecie. Pól litra kosztuje ok 3 zł, ale jeśli nic jej nie będzie to super sprawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Zresztą reszta dziewczyn też może dawać mleko kozie, jest zdrowe na płuca. Noi jeśli nawet dzieci ze skazą białkowąmogą pić to zdrowe dzieci tym bardziej. Ja pić nie bede dawać, puki mi pije Nutramigen to nie, ale budyń czy kaszki to można na takim mleku robić. Tylko ja na pierwszy raz rozcięczyłam z wodą przegotowaną, bo mleko kozie jest ponoć tłuste.
Idę dokańczać obiadek... Moja mama pieli kwiaty w ogrodzie a ja z Lenką gotuję obiad. Dziś zupa pomidorowa a na drugie ziemniaki pieczone udka i duszona młoda kapusta z koperkiem. Mniam mniam.... zapraszam:)

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 cze 2008, 15:00

Kiciu i ja zycze Ci wszystkiego co najlepsze :ico_tort: Zdjecia sliczniutkie jak zwykle :ico_brawa_01: Bardzo ladnie Ci w nowej fryzurce!
Mi znowu spacja nawala, Jasiu wlasnie zasnal, wiec lece prasowac, wrzucam zdjecia na fotosika to cos wam wkleje za chwilke
Bede perkusista jak tata :)
Obrazek
Ale fajnie bawic sie w basenie
Obrazek
Potargam mamie gazete :)
Obrazek
Inne ciocie wybacza, to zdjecie specjalnie dla Mamy Zuzi :)
Obrazek
Wszystkie na mnie leca :)
Obrazek
Kibicuje a to i tak nic nie dalo
Obrazek
Z wujkiem Leszkiem
Obrazek

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

14 cze 2008, 15:24

Dziękuje za życzenia :ico_sorki:
Dominisia świetne zdjęcia i Jasiu taki słodki :-D
A z mojego Kacperka to jakiś rozrabiaka wyrośnie,taki szalony i tylko sie śmieje i biega i siada i potem znów biegiem do innego pokoju ach a jak coś nie tak to marudzi od razu.

eSKa
4000 - letni staruszek

14 cze 2008, 15:49

Ja czytanie nadrobiłam

KICIA z okazji urodzin życzę duuuużo zdrówka, miłości z każdym dniem większej, żeby Ł znalazł w PL dobrą pracę i nie musiał wyjeżdzać, no i oczywiście mega pociechy z Kacperka :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

I to by było na tyle bo chyba ktoś do nas przyjechal

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2008, 18:28

JEstem :-)
Wrocilismy z miasta, J. ma tylko nowe krotkie spodenki, a poza tym ja sweterek z zary i Zuzia dwie pary bucikow, byly za takie grosze ze az zal nie wziasc. Czy Wy tez uwielbiacie tak Zare jak ja :-D ?

Dominisia, dziekuje za zdjatko specjalnie dla mnie :-D Ciesze sie ze ciuszki pasuja :-))) i jak Jasiowi w nich to twarzy :-)

Teraz gra Szwecja z Hiszpania, i dzis w miescie szal, wszyscy w zolto-niebieskich koszulkach, masakra....

Ula, swietny ten kojec, ale ja musze sie zmiescic w 200 zl, bo tyle mam na polskim koncie. Znalazlam nawet ok kojec ale jakis kolor dziwny.....

My dzis jemy lasagne, ale Nicola mi zrobila chetke na mloda kapustke.... :ico_olaboga: :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2008, 19:03

My dzis jemy lasagne, ale Nicola mi zrobila chetke na mloda kapustke....
chyba Gosia :-D Za mną od wczoraj chodzi kapustka, ale po niedzieli mama nam zrobi :-)

Zuzi nie smakuje jajecznica! I koniec!

Kicia- śliczniutkie masz włoski! Ładna fryzurka i bardzo ładny ten blondzik! Aż mi się zachciało do fryzjera :-D
:ico_prezent: Wszystkiego najlepszego!

A u nas dziś calutkie popołudnie byli teściowie, niedawno pojechali. A M. poszedł jeszcze z Zuzią na spacerek. Potem kąpanko i spanko.

Zuzanka je jedno danko w ciągu dnia. W sumie je tak co 3 godziny albo troszkę dłużej i wypada pięć karmień w ciągu dnia.

eSKa
4000 - letni staruszek

14 cze 2008, 21:11

Zuzanka je jedno danko w ciągu dnia. W sumie je tak co 3 godziny albo troszkę dłużej i wypada pięć karmień w ciągu dnia
U nas też tak to wygląda tzn mleko-obiad-mleko-deserek-mleko w międzyczasie Olo jeszcze sobie podjada czyli chrupki,biszkopcik, skórka chleba czy bułeczki, kosztowanie naszego obiadu :ico_oczko:

U nas była ciocia i własnie ją odwiozłam. Teraz lece pod prysznic zanim jeszcze nie jest tak ciemno bo musze zrobić porządek ze zbędnym owłosieniem :-D Jutro jedzeimy na basen :ico_brawa_01: Musimy częsciej jeździć bo mam całą paczek wodnych Hugiesów a one chyba są do 14kg a coś czuje że Olkowi już duzo nie brakuje do tej wagi :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-06-14, 21:19 ]
Wrocilismy z miasta, J. ma tylko nowe krotkie spodenki, a poza tym ja sweterek z zary i Zuzia dwie pary bucikow, byly za takie grosze ze az zal nie wziasc

Ja też dziś zaszalałam i uzupełniłam braki w szafie :ico_haha_02: , kupiłam spodnie, 2 spódnice, 3 bluzki i stringi :-D mąż dwie koszulki a biedny Olek załapał się tylko na spodnie :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”